Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy olyan gondom h azért nem szeretnék most bnőt mert nem vagyok nagyon tehetős, szal úgy értem, h nincs lcd monitor, lcd tv, jó kocsi stb a családnak, és tesómmal is egy szobába vok de nem merném elhívni ide a lányt Sztetek a pénz nem szükséges?
Aki igazán szeret az téged szeret, és nem a pénzed, a pénz könnyen jön, és könnyen megy...
Szerintem azzal sincs gond, hogy egy szobádba vagy a tesóddal, én is 18 éves koromig egy szobába voltam anyukámmal.
21/L
ne foglalkoztasson ez, de bevallom engem is zavart ez korábban. csak én kb 18 éves koromig egy szobában laktam a bátyámmal és a 2 nővéremmel. akkor nekik milyen ciki lehetett? a legidősebb nővérem 25 volt, és őt egyáltalán nem izgatta... én nagyon szégyelltem. ma már nem szégyellném, nem is teszem, albérletben lakok a testvéreimmel, és 4-en vagyunk 2 szobára, jó lényegesebben szellősebb, mint régen, de azt sem szégyelném, ha mind a 4-en együtt aludnánk. hiszen önerőből tartjuk fenn magunkat.
szerintem nagyon szerencsés vagy, hogy vannak testvéreid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!