Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti férfit meg lehet még változtatni? Sajnos alapvető dolgokban is kéne, de tudja belül ő is hogy szükséges, csak jó nehéz eset.
"A gondolkodásmódját kellene pozitívvá tenni, hogy ne lássa mindenben a rosszat."
Ez nem nagyon hiszem, hogy korfüggő, inkább genetika. Meg gyermekkori nevelés kérdése.
"Meg legyen alkalmazkodó képesebb,mert a másiknak jól esik a figyelem és a törődés."
Ezt magától nem látja? Ha valakit szeretek, törődöm vele, nem azért, mert így illik, hanem mert örömet jelent örömet okozni. Ebben sem igen fog változni.
"Magamból indulok ki, hogy én tudok változtatni olyan dolgokon, amik engem is frusztrálnak és tudom hogy nincs rendjén."
Itt arról van szó, hogy az önnön épülésed érdekében változtatsz, saját akaratodból. Ami viszont a kérdésedben szerepel, az az, hogy valaki külső erővel meg akarsz változtatni.
"Közös gyerekünk van és az ő szemontjából is fontos lenne a pozitív hozzáállása meg a szemléletmódja."
A kapcsolatotok elején nem volt fontos? Egyáltalán, hogyan jutottatok akkor el a gyerekig?
"ha ő maga is látja hogy nem jó így"
Ideális esetben ilyenkor nem kell a külső ráhatás.
De próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!