Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 feletti férfit meg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti férfit meg lehet még változtatni? Sajnos alapvető dolgokban is kéne, de tudja belül ő is hogy szükséges, csak jó nehéz eset.

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 14:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Pl. miben?
2010. okt. 6. 14:21
 2/17 A kérdező kommentje:
A gondolkodásmódját kellene pozitívvá tenni, hogy ne lássa mindenben a rosszat. Meg legyen alkalmazkodó képesebb,mert a másiknak jól esik a figyelem és a törődés.
2010. okt. 6. 14:24
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"A gondolkodásmódját kellene pozitívvá tenni, hogy ne lássa mindenben a rosszat."

Ez nem nagyon hiszem, hogy korfüggő, inkább genetika. Meg gyermekkori nevelés kérdése.

"Meg legyen alkalmazkodó képesebb,mert a másiknak jól esik a figyelem és a törődés."

Ezt magától nem látja? Ha valakit szeretek, törődöm vele, nem azért, mert így illik, hanem mert örömet jelent örömet okozni. Ebben sem igen fog változni.

2010. okt. 6. 14:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ezt már sokszor leírtam itt mindenféle embereknek. Az ember nem egy hardver, amin újra lehet telepíteni a programokat. Ha csak a teste kell, de a belső nem, akkor inkább vegyél robotot. Ha lennének egyébként ilyen átprogramozó módszerek, akkor mi lenne a garancia arra, hogy nem inkább ő programozna át téged? (Ugye milyen szar belegondolni?)
2010. okt. 6. 14:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lehet alapjaiban megváltoztatni senkit. Vagy elfogadod így, vagy keress olyat, aki megfelel az elvárásaidnak. Ha az ember már rendelkezik egy kialakult személyiséggel, azon nem lehet alapjaiban változtatni.
2010. okt. 6. 14:36
 6/17 A kérdező kommentje:
Magamból indulok ki, hogy én tudok változtatni olyan dolgokon, amik engem is frusztrálnak és tudom hogy nincs rendjén. Igazatok is van, természetesen. Közös gyerekünk van és az ő szemontjából is fontos lenne a pozitív hozzáállása meg a szemléletmódja.
2010. okt. 6. 14:38
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"Magamból indulok ki, hogy én tudok változtatni olyan dolgokon, amik engem is frusztrálnak és tudom hogy nincs rendjén."

Itt arról van szó, hogy az önnön épülésed érdekében változtatsz, saját akaratodból. Ami viszont a kérdésedben szerepel, az az, hogy valaki külső erővel meg akarsz változtatni.

"Közös gyerekünk van és az ő szemontjából is fontos lenne a pozitív hozzáállása meg a szemléletmódja."

A kapcsolatotok elején nem volt fontos? Egyáltalán, hogyan jutottatok akkor el a gyerekig?

2010. okt. 6. 14:43
 8/17 anonim ***** válasza:
*valakit
2010. okt. 6. 14:43
 9/17 A kérdező kommentje:
Ok, akkor tudok vkin változtatni külső erővel, ha ő maga is látja hogy nem jó így, csak elég nehéz eset, nehezen enged akkor is ha tudja hogy az ő érdeke?
2010. okt. 6. 14:57
 10/17 anonim ***** válasza:

"ha ő maga is látja hogy nem jó így"

Ideális esetben ilyenkor nem kell a külső ráhatás.

De próbáld meg.

2010. okt. 6. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!