Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 feletti férfit meg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti férfit meg lehet még változtatni? Sajnos alapvető dolgokban is kéne, de tudja belül ő is hogy szükséges, csak jó nehéz eset.

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 14:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog megváltozni akkor sem, ha ő is tudja, hogy ez így nem jó. Az én párom pl. hisztis, hajlamos a túlzásokra és a pánikolásra. Tisztában van vele, hogy ez nem jó, de nem tud rajta változtatni. Én íg fogdtam el, így szeretem, megváltozni nem fog, mert ilyen a temperamentuma és kész. Megtanultam kezeli ezt, tudom, hogy mikor nem kell komolyan venni. Az ember személyiségének vannak olyan stabil jellemzői, amiken nem lehet csak úgy változtatni.

26/N

2010. okt. 6. 15:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Tegyél le róla! Felnőtt ember, alapjaiban nem fog változni.

Ne formálni akard, hanem elfogadni úgy ahogy van!

2010. okt. 10. 08:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ezt írom, de a nők mi a f...ért akarnak mindig változtatgatni a párjukon? Próbáld meg inkább elfogadni. És nézz tükörbe is, mert lehet benned is van hiba.

28F

2010. okt. 10. 09:03
 14/17 anonim ***** válasza:

nem te kérdezted hogy lehet-e negatív embert szeretni? :)

Ahogy látod mindenki azt mondja hogy ha a fejed tetejére állsz, akkor is ilyen pesszimista marad. ez így van. ez olyan mintha valaki kövér, vagy füvezi, csak saját akaratából változtathat ezen, nem számít mennyit papolsz hogy kinyírja magát...

Nem tudom, talán tényleg kiskori nevelés lehetett volna rá hatással. De talán próbálkozhatsz, hogy felveszel valami katonás stílust, ha nyafog erőteljesen rászólsz hogy ne legyen már ilyen nyámnyila, elég volt a siránkozásaiból. Ha nem tud normális dologról beszélni, akkor inkább fogja be.

Nem tudom eddig hogy álltál hozzá, és hogy reagáltál a viselkedésére, de lehet hogy tényleg a fogadáson kéne változtatni. Szerintem idáig együttérző voltál, vagy finoman próbáltad a szépet is felhozni, de ez őt nem tántorította el... Hát most akkor legyél kemény és határozott és parancsoló. Hátha ez használ.

Esetleg ha mondanál példát konkrét szituációra, akkor talán jobban lehetne érteni hogy miről is van szó.

32/N

2010. okt. 10. 09:42
 15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! példa: barátok elhívtak magukkal minket. utál emberek közé menni és azt találta ki hogy azért nem megyünk, mert velünk akarnak megtankoltatni, azért kellünk csak, nem a társaságunkra kíváncsiak. Másik: mindenben a hibát nézi meg a pénzt. A barátnőmék boldogan élnek, harmóniában és azt mondta hogy csak azért, mert a pasi nicstelen és behódol a csajnak mert övé a lakás és ha nem lenne a pasi ilyen akkor az anyjánál kéne laknia. Tényleg a csaj a lakástulaj, de ők tényleg jól megvannnak és nem azért mert a pasinak nincs lakása és behódol, hanem egyszerűen szeretik egymást és jól kijönnek.
2010. okt. 10. 11:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi a foglalkozása a párodnak?
2010. okt. 12. 20:45
 17/17 A kérdező kommentje:
könyvelő a párom
2010. okt. 13. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!