Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitévő legyek? Részletek lent.
A barátnőmmel 9 hónapja vagyunk együtt. Nagyon jól megvoltunk, mindent elmondtunk egymásnak viszont a napokban elmondott néhány dolgot...Például amikor még nemvoltunk, együtt de már tervezgettük, hogy megpróbáljuk, egy másik haverjával simán lefeküdt, úgy hogy előre megbeszélték.(elmondása szerint vágyott valakire azért tette) És ezt csak most mondta el. Ami igazán bánt azaz, hogy kérdeztem hogy történt e valami de nemet mondott..úgy érzem nagyon könnyű vérű lány... és nagyon fáj ez nekem, hogy elhallgatta, illetve megtette...
Mihhez kezdenétek?
megtörtént. változtatni nem tudsz már rajta. fogadd el, és kész.
de szerintem ilyen hülyeségért ne szakíts vele. esetleeg megsértődhetsz rá, aztán majd keresd meg 2 nap múlva vagy ilyesmi...
A válasz megírásának időpontja: ma 13:17
:csupán undorral tölt el ha erre gondolok, mert nem hittem volna hogy ennyire könnyen adja magát
13:17
Ez van ezt kell szeretni! Hagydd ott a picsbe! MERT RIBANC!!!
13:17
Nem hiszem el , hogy nem jöttél rá eddig ...
De te tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!