Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek ha egyszer nem érzek szerelmet a barátom iránt? (részletek lent. )
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy sajnos olyan valaki után futok akinek nem kellek és közben együtt vagyok egy sráccal.. tudom hogy ezzel őt is megbántom sokszor gondolkoztam azon hogy legyen vége ennek a kapcsolatnak de később tudom hogy nagyon megbánnám. szóval érzek iránta is valamit. Nem akarok még egyszer ugyanabba a hibába esni mint tavaly hogy az előző barátomat is a plátói szerelmem miatt dobtam.. és sajnos már nem tudok abban hinni hogy lesz-e még olyasvalaki aki olyan hatással lesz rám mint ő.. mert ha együtt vagyok valakivel mindig bennem van az érzés hogy nem ő az igazi, és én már rég meg is találtam csak én nem kellek neki.. :/ :(2010. okt. 10. 22:10
1/9 anonim válasza:
Nézd, az igazi olyan, hogy pillangók repkednek a hasadban, ha meglátod, stresszes vagy, kiver a veríték, de mégis élvezed ezeket a nagyon kellemetlen érzéseket és az, aki neked az igazi, az viszont is ugyanezt érzi. Ha te a jelenlegi párod iránt nem ezt érzed, akkor hagyd el a mostani párod és várd meg azt, akivel az ilyen érzés kölcsönös :) 21/N
2/9 anonim válasza:
dettó én.
vagyis én szakitottam a barátommal.
akit kinéztem magamnak avval pedig összejöttem
3/9 A kérdező kommentje:
Hát én már 4 éve "kinéztem" magamnak.. de sajnos úgy szar le ahogy vagyok. :(
2010. okt. 10. 22:21
4/9 anonim válasza:
"Mitévő legyek ha egyszer nem érzek szerelmet a barátom iránt?" Semmit. Nem tudsz mit tenni. Nálad a kontrol (érzelmileg te dominálsz), szóval bármit fogsz csinálni nem leszel szerelmes a mostani barátodba. Majd jön egy pasi, akibe te leszel szerelmes, de ő meg beléd nem lesz. Szóval vagy futsz, vagy utánad futnak. Olyan nem létezik h kölcsönösen "futtok" egymásért...
5/9 A kérdező kommentje:
Ki van hangsúlyozva hogy szerelmes vagyok valakibe aki belém nem.. :) ennyire nem lehetett megérteni? :P
2010. okt. 10. 22:27
6/9 anonim válasza:
Akárhogyan is döntesz, maradj mindig tisztességes, és tartsd észben, hogy másoknak is vannak érzelmei. Az én volt barátnőm hasonló szituációban volt, mint te. Szörnyű módon rendezte le a dolgot, 5 hónapja történt, de még mindig nem hevertem ki teljesen a megaláztatást. Semmilyen körülmények között nem szeretnélek befolyásolni, ez az egyetlen, amit javaslok neked azért, hogy mindenki egészségesen kerüljön ki ebből a helyzetből, és a lelkiismereted is tiszta maradhasson.
7/9 anonim válasza:
Hihetetlen... szinte teljesen ugyanaz a szitu, mint nálam. Sorban ugrottam bele a kapcsolatokba, mert tudtam, hogy plátói a szerelmem... mindig ki is hátráltam ezekből a kapcsolatokból, de idén nyáron végre megembereltem magam, és egy különösen fájdalmas megbántás után azt tettem, amit már korábban is kellett volna: elfelejtettem azt a szemetet, aki öt évig játszott velem (és aki nem mellesleg tanított engem :S) Most boldog vagyok és szerelmes :)
Sok sikert!
8/9 anonim válasza:
Nem lehet ő az igazi ha nem szeret visszont.
Amúgy kerüld, ne hívd, lehetőleg ne meny vele bulizni keres új kalandokat, vágj bele új dologba ne álldoz rá mégtöbb évet az életedből.
9/9 anonim válasza:
Pont ez a helyzet velem is, a mostani barátom szeretem de ott van a plátói akit már lassan 4 éve szeretek..és most derült ki, hogy ő is szerelmes lett belém. De én mégsem léptem ki a mostani kapcsolatomból és rohantam hozzá. Elég fájdalmasan mondtam a plátói szerelmemnek nemet. Hogy miért? Mert ő mindig csak a plátóim fog maradni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!