Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik utat válasszam? Mitévő legyek?
Hasonló szituációban voltam, csak mondjuk én ismertem a havert, akibe bele voltam esve és tudtam,hogy ő nem akar tőlem sokat. Én azért nem jöttem össze a másik sráccal, akinek tetszettem, mert bűntudatom lett volna, hiszen nem tudtam volna igazán szeretni.. Később egyikkel sem jöttem össze, picit megbántam :\
Szerintem várj egy picit, hiszen szeptember már csak egy hónap, addig ismerkedj össze jobban a sráccal és próbálj meg a haverjával is. Ha azt veszed észre,hogy a haverja bunkó, akkor még mindig ott van Ő.. :)
szerintem ne jöjj össze egy fiúval amíg egy másik tetszik!
már csak azért se mert ők ketten haverok. ha ezt teszed utána lehet a barátja miatt akadály lesz közöttetek a másik sráccal és nem jön majd veled össze! várj még ezzel pár hónapot. addig sok víz lefolyik a Dunán. már csak azért is, mert jobban megfogod ismerni a másikat, mint amint mondtad. szóval itt semmi nem sürget. épp ellenkezőleg. akkor lenne ez kérdés, ha többet nem találkozhatnál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!