Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik utat válasszam? Mitévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik utat válasszam? Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
van egy srác akivel talizgatok, beszélünk, és járni akar velem. Jófej meg aranyos, és nem is csúnya, viszont bele vagyok esve az egyik haverjába,akit nemis igazán ismerek. Miatta tétovázok, hogy összejöjjek-e a sráccal, mert szeptembertől jobban megfogom ismerni a haverját is. De ha úgydöntök hogy összejövök vele, utánna lehet még esélyem a haverjánál?
2011. aug. 4. 12:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hát basszus, ha nem nagyon ismered, hogy jöhet be neked, mikor nem is ismered?:D nemértem a logikád, na de mind1. mit kell ezen őrlődni, tetszik a srác aki járni akar veled?

Nem- akkor ne járjatok

Igen- akkor járjatok.

azt csak el tudod dönteni, tetszik-e. a másik srác meg nem lehet, hogy csak jól néz ki? és azért tetszik? Brad Pitt is jól néz ki, mégsem hagyom ott a pasim miatta! :D

2011. aug. 6. 15:37
 12/16 A kérdező kommentje:
hééé, ismerem a haverját. és tudom hogy jófej,csak beszélgetni nem szoktunk.
2011. aug. 6. 21:55
 13/16 anonim válasza:
nagyon egyszerű, várj! egyébként gondolom 12-14 éves lehetsz. külsőre ne itélj ezt most meg mondom neked.
2011. aug. 6. 22:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Amugy a Brad Pittes példa nagyon nemjó, mert ő elérhetetlen számodra. A pasi aki nekem bejön viszont nem.
2011. aug. 7. 21:03
 15/16 anonim ***** válasza:
de szerintem egy emberbe úgy eshetsz bele, ha igazán ismered már, beszélgettetek, tudod milyen a személyisége, stb.. nem az a szerelem, hogy valakinek tetszik a kinézete.. ebből a szempontból nagyon is jó a Brad Pitt-es példa csak gondold végig! szerintem azt a fiút válaszd, akivel már jóban vagy.. a másikba nem is vagy szerelmes, szerintem.
2011. aug. 8. 10:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Najó..talán picit félreérthető voltam, de akkor úgy mondom,hogy beszélgettem már vele,és jófej,meg aranyos.
2011. aug. 8. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!