Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help me! Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

A sztori annyi h barátomnak van egy \\\'barátnője\\\'. Azt mondja h 7 éve ismeri.. ez oké.. Csak az a gáz h mostanában többet foglalkozik vele, mint velem. Az egy év alatt én voltam az aki ha fellépett msn.re, akkor nem beszélt már mással, és a múltkor megtudtam pár dolgot. Az normális szerintetek ha mindig én vagyok a téma?! :S A csaj állandóan rólam kérdez.. Barátom válaszol.. szinte mindent megbeszélnek.. és ez idegesít. A csaj a \\\'problémáim\\\' miatt azt javasolta h menjek pszihológushoz. Nekem semmi bajom.. csak másképp élem meg azt ami velem történt.. (még anno.) Meg az még elmegy h \\\'puszit\\\' küldözgetnek egymásnak elköszönésként.. de h már flörtölgessenek is???!! :((

A segítségetek szeretném kérni, legalábbis pár tanácsot. Mit tennétek a helyemben? :S

A válaszokat előre is köszi. ( :

2009. aug. 26. 07:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Régen az én páromnak is volt ilyen nagyon jó barátnője.És én mikor megtudtam,hogy ez a ribanc van,akkor mondtam neki vagy én vagy ő!!!!!!!Mondtam neki ha van valami akkor velem beszélje meg,ne mással hisz én vagyok a barátnője!!!!!Ha meg velem nem tuggya megbeszélni akkor legyen vége!Mert mi értelme van egy olyan kapcsolatnak amiben nem tugyák az emberek a párjukkal megbeszélni a dolgokat....!!!Választás elé állitottam és engem választott!!!!!!!!És azóta szép lassacskán elkezdtünk mindent megbeszélni!És sokkal jobb lett a kapcsolatunk is!!!

20/L

2009. aug. 26. 07:15
 2/18 A kérdező kommentje:

Hát.. mondtam énis.. De.. nemistudom, ott veszekedtem vele vagy 2 órán át. A szülei szinte hallottak mindent, és nem helyeslik h veszekszünk, de erről nekem kellene tennem h még azt is megbeszélik h az a kis ri**i mivel védekezik a párjával?! :S Szóval megne haragudjon a világ, nem csak én tehetek mindenről. Legalábbis szerintem.. : | És miaz h a csaj elküldene 'agyturkászhoz'????! elmehet a .. :S Ha családi próblémáim vannak, akkor az rám tartozik, nem egy olyan senkire aki már szinte többet tud mint én.. : |

A választ pedig köszönöm. ( : De mégis mit kellene mondanom neki? mert nem állíthatom most választás elé.. :S (ez is okokból kifolyólag van így.. :S )

2009. aug. 26. 07:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Pedig választás elé kell állítanod.
2009. aug. 26. 08:44
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

én nem állitottam választás elé páromat...2 honapja se ismertük egymást,nála volt épp a csaj,fogtam és egyszerüen kidobtam,és közöltem hogy többet nem akarom látni...

párom meg beletörödött,mert én fontosabb vagyok...

22/L

2009. aug. 26. 08:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is volt ilyen eset. Barátom is nagyon "jóba" volt egy lánynal akivel mindent megbeszélt. A lány pedig mindíg kiakart furni meg hogy szakitson velem . Szolj a barátodnak hogy beszélnetek kell . Ezt ne nézd tovább mert a végén még rosszul sülhet el , vagy éppen a lány bekavarhat nektek. Mond meg a barátodnak hogy ez zavar , a magánéletetek nemkell másnak is tudnia. ( Ha egy fiú barátjának meséli el az más mint egy lánynak . ) Lehet a lány azért írta hogy segítségre van szükséged hogy ezzel is elásson mert tudja hogy a barátod ad a véleményére. Leültök megbeszélitek , elmondod hogy zavar és azt érzed hogy a lány többet akar tőlle mint barátság és te mindennél jobban szereted nemakarod elvesziteni . Megkérheted akár hogy ne beszéljen többet róllatok még ha kérdezi is a lány zárja le pár szóval hogy köszi megvagyunk . Ha van esze a barátodnak tudja mit kell majd csinálnia :)
2009. aug. 26. 10:10
 6/18 anonim ***** válasza:
69%

akkor nyomok egy válasz én is mint a másik fél képviselője:

szóval egy ilyen választás engem iszonyatosan megviselne... választani egy igazán jó barát és a szerelem között nagyon nem könnyű... persze kényszerhelyzetben tuti a szerelmet választom... szóval nekem van egy barátom, lány és vele olyanokat megbeszélek amiket se a haverjaimmal se az ivócimboráimmal se a barátnőmmel... én megpusztulnék ha a barátnőm azt kérné ne beszéljek vele többet

2009. aug. 26. 11:41
 7/18 anonim ***** válasza:
61%

bocsi lányok, de miért akarjátok kisajátítani magatoknak a pasitokat? aki ilyen önző és elvárja hogy a pasija adja fel a régi barátságot, az szereti egyáltalán azt, akivel együtt van?

itt megint a hiányzó bizalom és a hiányzó önbizalom dominál, ami tönkre teszi a kapcsolatot.

2009. aug. 26. 12:39
 8/18 anonim ***** válasza:
70%

Szia(:

Részben muszáj elmondanod,hogy zavar téged,hogy folyton megbeszél vele mindent.meg hasónlók

De viszont nem sajátíthatód ki ..ö se akar elszakítani a fiú barátaidtól:S

2009. aug. 26. 12:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez volt a helyzet!A párom szinte mindent megbeszéltek azzal,az állítólagos "jó barátnővel".Ez még nem is akasztott ki annyira,de mikor elkezdte rágni a párom fülét,és sutyorgott neki,hogy mi nem illünk össze,akkor már én se fogtam be a pici számat!"Tökéletes" időpontot talált arra,hogy szétszakítson minket,Akkor veszítettük el a babánkat,2hónapos terhes voltam!Kértem a páromat,hogyha valami gondja van velem beszélje meg,mert velem él együtt,és együtt vártuk a babát,de ő annyira össze volt zavarodva(a baba halála miatt),hogy akkori gyengeségét,a csaj kihasználva,teletömte hülyeségekkel a párom fejét!Persze ezek után egy hét gondolkodási idő lett!(Ő kérte!Én nem állítottam választás elé!)Nos,akkor volt ideje gondolkodni,azóta megint együtt vagyunk!A csaj hanyagolva van,miután érdekes dolgok derültek ki róla,és még az is,hogy hajtott a páromra.A meglévő kapcsolata mellett,kellett volna neki az én párom is!Ezek után,nekem ne merje senki azt mondani,hogy féltékenység,és kisajátítás!Majd,ha nyitott kapcsolatban él az ember,akkor ez belefér,ott ez a fajta osztozkodás is elfogadott!

Annyit még hozzátennék,hogy nekem is vannak pasi barátaim!De a magánélet szféráját tiszteletben tartjuk!Anélkül vagyunk nagyon jó barátok,és tennék egymásért a tűzbe a kezünket,hogy napi szinten egymásba lennénk bújva,és a hálószoba titkainkat is kiadnánk egymásnak!Ha a tisztelet megvan a barátaid,és a párkapcsolatai felé is,akkor nincsenek problémák.Lehet nő és pasi barátság,de ez a barátság,visszahúzódik,ha valamelyiküknek is párkapcsolata alakul ki!Egyértelmű,hogy akkor a párod lesz a fontosabb,akivel a közös életet tervezed!Ez nem jelenti,hogy a barátnak el kell tűnnie,de tiszteletet kell mutatnia!Ez az alapja mindennek!

A kérdezőnek meg tényleg csak azt tudom tanácsolni,hogy üljön le és beszéljen a párjával!Mondja el neki,hogy zavarja ez a dolog!

Azt nem tanácsolom,hogy állítsa választás elé,mert az rosszul sülhet el!Ugyanis a pasiknak van egy akkora egojuk,hogy már csak dafkéból sem,látják a helyes irányt!Mert mint a gondolatukba lezajlik:"Nehogy már egy nő,mondja meg,hogy mit csináljak a barátaimmal"!"És különben is,régebb óta ismerem,mint téged!"Bevált hárítások!

Úgyhogy kedves kérdező!Csak higgadtan,nyugodtan mond el neki,hogy mit érzel!De választás elé ne állítsd!Ez az én személy szerinti véleményem!De mindenki másképp gondolja a dolgokat!A lepontozást is,ezen dolognak fogom betudni!

Bocsi,hogy hosszúra sikeredet!

Üdv:32/L

2009. aug. 26. 14:24
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. ( : Azt is h pasik is írtak. Az is fontos h ők mit is gondolnának ezek után! Köszönöm! ( : De az azért már durva h a csaj akarja azt megmondani h mit is csináljak. Sokan mondják azt h a világ közepének hiszem magam ezzel--> éves koromban voltak igen csak súlyos családi problémák, s ez azóta is tart. Minden rajtam csattan. A csaj aztmondta h gyerekes az a viselkedés ahogy levezetem a feszültséget.. lehet h az. Még gyerek vagyok vmilyen szinten.. de az azért eléggé idegesítő h a csajnak elmondta a barátom h ha mégegyszer csinálok vmi ilyen dolgot amit szoktam (mikor ideges vagyok lelépek msn.ről, mert nem akarom a barátom idegesíteni.. ez baj???! ) szóval.. a csaj tudja már azt is h szakít velem a következő ilyen alkalommal.. Remélem kapok még pár választ.. nemtudom mit is tehetnék pontosabban. :S Szeretném ha még több választ írnátok! ; )
2009. aug. 27. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!