Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne törölje ki a beszélgetéseit?
tizen pár!
de most most erre mondjam meg neki hogy ha mégegyszer észreveszem akkor szakítok vele?? de mintha már mondtam is volna neki ezt, akkor pár hónapig nem törölt ki semmit, azt most egy ideje megint törölgeti!

igen, magamtól is rájöttem időközben, hogy ott a tojáshéj a fenekeden.
mit csinálsz, ha leáll a facebook, vagy netán fizetős lesz?
tudod mit, fenyegesd meg, hogy szakítasz vele.
legalább az lesz a vége, amit itt mindenki mond neked.

Problémádat nem értem, mivel én alapból nagy hülyeségnek tartom a fiókmegosztást.
egyet mondok neked, mert már unlak: fenyegetni úgy lehet, hogy azzal fenyegeted amit a legjobban szeret, ami miatt meg is csinálja, persze fenyegetni csak úgy lehet, h végig is viszed ha nem csinálja meg, légy következetes. Mindenesetre mivel te ismered egyedül, neked kéne tudnod mivel lehet megfenyegetni.
hát csak magammal kapcsolatosan tudom megfenyegetni...
mert állítólag én vagyok a legfontosabb neki

Fújb*meg :C
Ez elég gusztustalan! Hogy merészel ő bármiféle magánéletet megtartani, hiszen már rég fúzionáltak a lelkeitek!
Tudod, egy kapcsolatban is vannak magánügyek. Majd elmondja, ha akarja. Vagy szakít és mindketten többek lesztek egy tapasztalattal. Pl hogy nem túrunk bele más levelezésébe.
Akit én szeretek, annak nemhogy a lvelezéséhez nem tudom a jelszavát, de még a gépéhez sem. De mondok jobbat: az én gépem nincs is levédve jelszóval, és még csak hozzá sem nyúl kérdezés nélkül.
Ha szeretsz valakit, bízz is meg benne, vagy ha nem, akkor az már inkább birtoklás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!