Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy ne törölje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne törölje ki a beszélgetéseit?

Figyelt kérdés
tehát facebookra tudjuk egymás jelszavát, és szokott írkálni fiú "haverjaival" és egyzser csak azt vettem észre h pár beszélgetést kitörölt, rákérdeztem és csak valami hülyeségeket mondott, meg elkezd veszekedni állandóan mikor megkérdem, mivel fenyítsek be hogy ne merje kitörölni?
2012. dec. 31. 16:23
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

tizen pár!

de most most erre mondjam meg neki hogy ha mégegyszer észreveszem akkor szakítok vele?? de mintha már mondtam is volna neki ezt, akkor pár hónapig nem törölt ki semmit, azt most egy ideje megint törölgeti!

2012. dec. 31. 16:42
 22/33 okoska31 ***** válasza:

igen, magamtól is rájöttem időközben, hogy ott a tojáshéj a fenekeden.

mit csinálsz, ha leáll a facebook, vagy netán fizetős lesz?

tudod mit, fenyegesd meg, hogy szakítasz vele.

legalább az lesz a vége, amit itt mindenki mond neked.

2012. dec. 31. 16:48
 23/33 anonim ***** válasza:

Problémádat nem értem, mivel én alapból nagy hülyeségnek tartom a fiókmegosztást.

egyet mondok neked, mert már unlak: fenyegetni úgy lehet, hogy azzal fenyegeted amit a legjobban szeret, ami miatt meg is csinálja, persze fenyegetni csak úgy lehet, h végig is viszed ha nem csinálja meg, légy következetes. Mindenesetre mivel te ismered egyedül, neked kéne tudnod mivel lehet megfenyegetni.

2012. dec. 31. 16:49
 24/33 A kérdező kommentje:

hát csak magammal kapcsolatosan tudom megfenyegetni...

mert állítólag én vagyok a legfontosabb neki

2012. dec. 31. 16:51
 25/33 anonim ***** válasza:

Fújb*meg :C

Ez elég gusztustalan! Hogy merészel ő bármiféle magánéletet megtartani, hiszen már rég fúzionáltak a lelkeitek!

Tudod, egy kapcsolatban is vannak magánügyek. Majd elmondja, ha akarja. Vagy szakít és mindketten többek lesztek egy tapasztalattal. Pl hogy nem túrunk bele más levelezésébe.

Akit én szeretek, annak nemhogy a lvelezéséhez nem tudom a jelszavát, de még a gépéhez sem. De mondok jobbat: az én gépem nincs is levédve jelszóval, és még csak hozzá sem nyúl kérdezés nélkül.

Ha szeretsz valakit, bízz is meg benne, vagy ha nem, akkor az már inkább birtoklás.

2012. dec. 31. 16:57
 26/33 anonim ***** válasza:
sehogy ne fenyítsd be, az hogy köze van a facebook fiókodhoz illetve tudjátok egymás jelszavát/amit eleve nem tartok helyesnek na mind1/az nem jogosít fel arra hogy közöd legyen az üzeneteihez beszélgetéseihez,,ahogy fordítva is.Párom ilyen hisztit csapna menekülnék a kapcsolatból, nem kéne fenyítenie, tartsuk már tiszteletbe egymás magánszféráját,ha meg nem bízom meg a másikban akkor meg már nincs miről beszélni.ennyi
2012. dec. 31. 16:59
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Most azonnal szakíts vele, hidd el sokkal jobb lesz neki nélküled. :D
2012. dec. 31. 17:15
 28/33 anonim ***** válasza:
Mond meg neki,hogy tudod jelszavát és ha kitőrli ,akkor jelszavát megváltozattod kitőrlőd őtt facebokről örökre.elhagyod
2012. dec. 31. 17:56
 29/33 anonim ***** válasza:
Nyilván azért törli a beszélgetéseit, mert nem akarja, hogy elolvasd. Mi ezen olyan meglepő? Lehetnek titkai előtted, ahogy neked is előtte. Lehet, hogy meglepetést szervez neked vagy valami hasonló, tényleg jobb lenne, ha előre tudnád?
2012. dec. 31. 18:06
 30/33 anonim ***** válasza:
Kiscsillag ne haragudj, de buta vagy mint a föld...
2012. dec. 31. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!