Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az, hogy azzal a lánnyal akivel életem legjobb beszélgetéseit bonyolítottam le másfél éve, már alig tudunk 2 mondadtot váltani egymással? :S
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 23:24
1/7 anonim válasza:
Mert az spontán jött és a jelenben voltál. Nem gondolkodtál. Nem akartál vele egy lyukat betömni magadon.
Most meg azt várod, hogy visszaigazolja a beszélgetésedbe, hogy jófej vagy, érdeklődjön irántad és az ő visszaigazolásától függ a te jó kedves is. Benyomást akarsz kelteni azzal amit mondasz és érződik, hogy erőltetett.
2/7 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak kifogytatok a témából.Minden lehetséges dolgot megbeszéltetek,amikről nektek kettőtöknek beszélgetni valótok lehet.Vagy már túl sokat vártok a beszélgetéstől,és a stressz miatt nem jut eszetekbe még az se,ami amúgy eszetekbe juthatna.
3/7 anonim válasza:
A kapcsolatok jönnek, mennek, tudod az élet nem áll meg. 1,5év elég nagy idő eltávolodni egymástól, így valószínű már nem lesz újra barátság:/ Fogadd el. Különben a lányok szeretik, ha nem nekik kell egy pasi után járkálni, legyen az csak egy barát. Talán mindketten hibásak vagytok a kapcsolat elhanyagolásában.
4/7 A kérdező kommentje:
Hirtelen elkeseredésemben írtam ki a kérdést, ezért nem is lett túl pontos. Valószínűleg tényleg az lehet a dolog mögött amit az első válaszoló írt. De hogy tudják úgy gondolni rá mint korábban, mikor kb állandóan rá gondolok?
2009. nov. 6. 06:05
5/7 A kérdező kommentje:
De a hasznos válaszokat természetesen köszönöm mindhármótoknak. :)
2009. nov. 6. 06:05
6/7 anonim válasza:
az emberek különböző ütemben és módon változnak. semmi nincs abban, ha hirtelen már nem tudsz beszélgetni vele. nekem is volt jópár nagyon jó barátom, akik elsodródtak mellőlem így vagy úgy.
7/7 anonim válasza:
nekem is volt ilyen barátnőm, akikvel egyszerűen csak nagyon jóban voltuk, napi szinten mindent megbeszélhettem vele, aztán a dolgok változnak mindkettőnk élete máshogy alakult. Ma már ha beszélnénk egészen más embernek látnám, nagyon ritkán váltunk pár szót, de az már nem ugyanolyan. Nincs ebben semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!