Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy ne törölje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne törölje ki a beszélgetéseit?

Figyelt kérdés
tehát facebookra tudjuk egymás jelszavát, és szokott írkálni fiú "haverjaival" és egyzser csak azt vettem észre h pár beszélgetést kitörölt, rákérdeztem és csak valami hülyeségeket mondott, meg elkezd veszekedni állandóan mikor megkérdem, mivel fenyítsek be hogy ne merje kitörölni?
2012. dec. 31. 16:23
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
A saját facebookjával azt csinál amit akar, ahhoz neked semmi közöd!
2012. dec. 31. 16:24
 2/33 anonim ***** válasza:
jelszó módosítás
2012. dec. 31. 16:25
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
de ha nem a te facebookod akkor nincs jogod hozzá.
2012. dec. 31. 16:25
 4/33 anonim ***** válasza:
Az ő facebookja, az ő dolga...vagy megkéred, hogy ne törölje ki... vagy élsz tovább, mert semmi közöd ahhoz, hogy a saját fiókjában mit csinál. Annak is örülnöd kéne, hogy tudod a jelszavát.
2012. dec. 31. 16:26
 5/33 anonim ***** válasza:
Semmi közöd az ő levelezéseihez!
2012. dec. 31. 16:27
 6/33 A kérdező kommentje:
vagyis elég sűrűn kitöröl pár beszélgetést, de úgy az egészet, és nem tudom hogy kivel mit beszélt, de már nagyon sokszor megígérte h soha többet nem törli ki, és mégis csak kitörli, mostanában már szólni se szoktam érte, mert akkor csak veszekszik, mit csinnáljak vele? ja és már volt olyan h az egyik fiú haverját letöröltem a facebookjáról, mert akkor írkált a fiú neki akármiket, amit elmesélt utána nekem, mert ugye azt is kitöröltem, és akkor kitöröltem a fiút de ő is beleegyezett hogy kitörölhetem a facebookjáról, és pár nap múlva visszajelölte, ja és ő is mondta h jobb ha kitörlöm, és ki is töröltem, de visszajelölte
2012. dec. 31. 16:27
 7/33 A kérdező kommentje:
de van hozzá közöm, mivel ő neki is van köze az enyémhez, nem értitek?????
2012. dec. 31. 16:28
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
pff facebook...
2012. dec. 31. 16:30
 9/33 okoska31 ***** válasza:

tisztább lenne, ha egyikőtöknek sem lenne a másikéhoz, és megpróbálnátok megbízni egymásban.

esetleg...

2012. dec. 31. 16:30
 10/33 A kérdező kommentje:

ja és, de engem érdekel hogy miket írkál, esetleg a hátam mögött, meg stb..,.

meg ha kitörli akkor olyasmi dolgot írt vagy írkált amit nem tudhatok meg, én így gondolom, és nem azt kértem hogy beleokoskodjatok, hanem h hogyan fenyítsem be?

2012. dec. 31. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!