Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérjem meg, hogy törölje le magát vagy csak a szakítás marad?
A párom flörtölget az internet és hazudozik a kapcsolatunkról,lányokat jelöl be a saját városából,régebben társkeresőn is fenn volt,onnan azóta törölte magát.
Bár a flörtölős levelezések száma megcsappant,de minap derült ki,hogy egy lánynak azt írta,hogy szingli,épp csak szakítottak a barátnőjével.
Erre én összepakoltam,hazajöttem és szingli lettem.
Őt persze az nagyon megrázta és szeretne visszakapni,de azóta már megint bejelölt egy-két lányt,sőt a szakítás után azonnal ráírt egy lányra.
Az internet az egyetlen dolog,ami megrontja a kapcsolatunkat,mert amúgy ha együtt vagyunk,minden rendben van,boldogok vagyunk.Egyszerűen nem fogja fel ezeknek a dolgoknak a súlyosságát,hogy ez mennyire bánt engem,hisz én sem csinálom ezt.Nem csalt meg,de ez már az első lépése a megcsalni kívánó férfinek.
Mindenhol felvállaltam,főztem-takarítottam rá,az ő kedvéért tanultam meg főzni,úgy szerettem,ahogy csak tudtam,semmiből nem szenvedett hiányt.
Szerintetek kérjem meg,hogy amennyiben letöröljük magunkat,akkor adhatunk a dolognak még egy esélyt vagy hagyjam az egészet?..
Egy éve vagyunk együtt,eleinte sok időt töltöttünk együtt,az utóbbi időkben csak hétvégeken tudunk találkozni.
Ő 23,én 21.
szerintem nincs értelme ennek. ő a neten flörtölget, Te ellenőrízgeted, ez egyikőtöknek sem jó így. Te felvállalod őt, ő Téged nem. a net nem a probléma gyökere, csak az a felület, ahol a tünetek látszanak.
hagyjátok ezt szerintem.
Végülis csak arra kellesz neki, hogy kihasználjon! Főzöl, mosol takarítasz rá? Meg még kefélget is? Mi vagy te ingyencseléd?
Vagy kifizeti a türelmedet és a szolgáltatásaidat, hogy ilyen megértő vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!