Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megerdemel meg egy eselyt?
Parommal 2 ev utan szakitottunk , most ujra osszejottunk volna de azt mondta meg kulon voltunk tallakozgatott valakivel es az is megtortent...szerintetek ez tok gaz?
Ha tobbszor megtudta tenni azzal a csajjal meg ha csak 2 hetig is tartott akkor az mit jelent?
"elvartam volna h a szakitasunk honapjaban ra se tudjon nezni masra"
Egy egészséges kapcsolatban elvárni semmit nem lehet és ha olyan nő lettél volna aki valóban nő, akkor valószínűleg a szakítás után pár hónapig a pasi rá sem birt volna másra nézni.
Én tuti nem adnék neki esélyt. Én több mint 4 év után szakítottam (én kezdeményeztem a szakítást), és utána levő hónapban már mással voltam, és erre a srácra már előtte is vágytam azért valamilyen szinten.
Néha rámtört az érzés, hogy visszamennék a volt barátomhoz, de butaság lett volna, szerencsére az eszemre hallgattam, mert csak a megszokás miatt mentem volna hozzá vissza. Fura hirtelen ennyi idő után egyedül maradni, de az tuti, hogyha valaki képes szakítani kb ilyen semmi miatt, az már nem szeret.
Szerintem legyél erős és lépj túl rajta, mert örökké tartó szerelem ebből tuti nem lesz, és azt hiszem te fogod jobban megszívni végül, mivel te szereted őt.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!