Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! Megérdemel szerintetek még 1 esélyt? Totál tanácstalan vagyok.
Sziasztok!
Nagyon szerelmes vagyok, és nagyon sokat szenvedek miatta. Sajnálatos módon a legrosszabb tulajdonságom, hogy nagyon naiv vagyok. Már vagy 1 éve bele voltam zúgva a srácba, amikor végtére észrevette. Elég bátortalan vagyok, és visszahúzódó, ezért nagyon boldog voltam. Azt mondta szeret. Sokat jelentett nekem ez az kis szócska. Tudta jól, hogy nekem ő az első barátom. Mégis nagyon nyomatta a szexet, én pedig mondtam neki, hogy nem állok készen rá, csak legyen türelmes. Ő azonban szakított velem. Nagyon rosszul éreztem magam, rengeteget sírtam, és még mindig szerettem. Látványosan más csajokat kezdett magának keresni helyettem, akik eléggé hasonlítottak rám (ezt nem én mondtam, hanem a barátaink) Még mindig szeretem. A napokban újra érdeklődik. Nagyon féltékeny minden srácra, mindenkit elüldöz mellőlem. Tegnap egy buliban odajött hozzám azt mondta nekem tud elfelejteni, és nagyon szeret, majd megcsókolt. Én meg visszacsókoltam, mert nem tudtam ellenállni :( És most nem tudom mit csináljak. Az agyam teljesen mást mond, mint a szívem, félek megint csak ki akar használni. Szerintetek adjak neki 1 esélyt?
én nem adnék
de te tuti fogsz, és az olyan válaszokat várod, hogy igen, megérdemel még egyet
de szerintem nem
hát ha igent is mondassz, előtte még szivasd (bocs a kifejezésért)
egyébként akkor megint ugyan ott leszel ahol a elején és mégjobban összetörsz
ha tényleg úgy van ahogy mondja, akkor harcoljon érted!!
Kihivás vagy számára, h veled még nem feküdt le. De semmi több.
Igazából még Ő se tudja ezt.
adj neki egyet h ilyen naív vagy, azt ha megdugott és lelépett jöhetsz ide sírni és alázkodni hogy sz összes pasi egy roha.dék!
Nyugi a többség már ezeken csak egy jót nevet.
" Ez egy nyomorék szexmániás pasi. Hagyd a francba"
De a csaj sem százas, az is biztos! Egy igazi HP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!