Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barbi96 kérdése:

Szerintetek mit csináljak? Mért csinálja ezt velem? Nektek mi a véleményetek erről? Mit csináltátok a helyemben? Nagyon tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Julius-ban szakítottunk a barátommal.Nagyon szerettem.Egy suliba jártunk általánosba,és nagyon jó barátok voltunk.valahogy összekeveredtünk,egyre többet beszélgettünk,találkozgattunk.azonban mielött összejöttünk ő volt az aki mondta hogy meg lehetne probálni,mert ha nem sikerül a haverság ugy is megmarad.De ez nem igy van.Ahogy szakitottunk összejött rá pár hétre egy lánnyal, akivel"jóba"voltam.szoktunk együtt bulizni.szakitottak.és mi ismét a lánnyal többet beszélgettünk,akármennyire is tagadta a fiu,zavarta igen is,hogy beszélek a lánnyal.utána összejött megint egy lánnyal...vele is szoktam beszélgetni... és ez is zavarja öt. Sokan mondták hogy nem lépett még túl rajtam a srác mert állandóan úgy néz rám mint ha megbánta volna hogy szakitott velem. de akkor miért tette ezt velem?Neki is elmondtam hogy soha senkit nem szerettem ennyire.a válasza ez volt hogy mért nem mondtam neki? hisz,szerintem ezz nem kell mondani.

nekem is rettenetesen hiányzik...minden nap gondolok rá.Szerintetek lesz még belöle valami? Vagy túl nagy a férfi büszkesége, ahhoz hogy még egyszer összejöjjön velem?

köszönni is alig akar, de rettenetesen sokan mondjak hogy ahogy rám néz... olyan vágyakozóan... mit csináljak hogy visszakapjam???? :(

2012. nov. 28. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
mondd azt, hogy szeretlek, és smárold le
2012. nov. 28. 17:30
 2/7 A kérdező kommentje:

még csak a "közelébe" sem tudok jutni...

és kicsit sem lenne hülye helyzet...

amugy is ugy tesz mint ha utálna de nem ugy tunik...

ja és állandoan beszologat...

2012. nov. 28. 17:33
 3/7 anonim válasza:
szarj a fejére, aki ekkora paraszt volt hogy ott hagyott az nem érdemli meg hogy vele legyél!!! ha meg továbbra is úgy néz mint aki megbánta, az lehet, de most neki kell lépnie feléd, te már mindent megtettél. ne látszódjon rajtad hogy neked ez rossz!!! sok pasi van úgy hogy vmit megbán de nincs bátorsága kijavítani. sajna ez van, le kell szarni, neked is rossz most, biztos hogy neki is, de ha nem érdekel neked lesz jobb!
2012. nov. 28. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
akkor hagyd, vagy kérdezd meg, hogy mi tettél... . de szt. az elsőjé jó, csak hivd fel telefonon és ugy talizzatok
2012. nov. 28. 17:37
 5/7 anonim válasza:
Próbálj beszélni vele kettesben, ha ez nem megy a suliban, akkor kapd el hazafele menet, de végső esetben facebookon írj rá. Mondd el neki, hogy te még mindig, hogy érzel, szereted, és örülnél, ha adna egy esélyt még a kapcsolatotoknak. Próbálj neki példálózni, h milyen jó volt, amikor együtt voltatok, miket csináltatok együtt... A legjobb lenne, ha szemtől-szemben tudnátok beszélni. Ha akkor is bunkó, játssza, h nem kellesz neki, akkor hagyd a fenébe. Nem érdemel akkor meg, és keresd másik fiúk társaságát, és hidd el, egy idő után nagyot fog nézni, h másnak kellettél, és ő mit szalasztott el. Megkérdezhetem, h hány éves vagy? Meg a pasi? Mert tini fiúknál jellemző, hogy nem tudják, mit akarnak, velem is ez van.
2012. nov. 28. 17:39
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Csak az a baj hogy nagyon nehéz szarni a fejére :SS

Ha irnék neki egy sms-t vagy felhívnám tuti kiröhögne...

és az még tesz rá egy lapáttal, hogy kb, minden hétvégén összefutok vele :SS

2012. nov. 28. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:

én 16 múltam

ő 17.

Próbálok mások után, mert ugy érzem hogy el tudnám felejteni... egy olyannal aki tényleg érdekel engem... de ugy érzem hogy nem sikerül... kb. egy szerencsétlennek érzem magam...

és tudom hogy szemét vagyok de annyira jol esne ha látná rajtam hogy egy másik fiuval vagyok, és látnám rajta hogy szarul esik neki... mert tudom hogy szarul esne neki...

mivel ezt ö is eljátszotta velem... :/

2012. nov. 28. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!