Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? Szerintetek bízhatok benne? Megérdemel egy esélyt?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és van egy fiú(16 éves) akivel már elég régóta tartjuk a kapcsolatot fészbúkon(még nem találkoztunk)..a fiúról tudni kell h egy régebbi barátnőm öccse, akivel azóta már összevesztem..lényeg h volt egy év kihagyás, amíg egyáltalán nem beszéltem a fiúval. aztán hirtelen rám írt,hogy menjünk bulizni.. akkor én nem mentem vele, mivel gyakorlatilag nem is ismertük még egymást,nem is találkoztunk,meg semmi, akkor NEM az lesz az első h jól leitat és dugunk egy hatalmasat..(elővigyázatosságból).. utána beszéltünk még,és elmondta h úgy szokta megdugni a csajokat h a buliban felhívja őket szobára.. (gondolom itt elszólta magát,mert először engem is bulizni hívott).. de nem foglalkoztam ezzel.. majdnem szinte csak a szexről beszélgettünk,én végig azt hittem h hülyéskedik mikor szóba hozta h "egyszer mi is milyen jól fogunk szórakozni".. aztán szóba került hogy milyen jó pár lennénk..és már majdnem lett is belőle valami,csak tett egy furcsa kijelentést."ugye tudod hogy egy fiúnak vannak szükségletei,amiket ki kell elégíteni?" mondtam neki h nem fogok lefeküdni vele 14 évesen.. aztán lejjebb adott a dologból és azt mondta h neki a petting is elég heti egyszer.. aludtam rá egyet és másnap megmondtam neki h hagyjuk az egészet a fenébe,ha ez az ára akkor akármilyen helyes is,nem fog működni.semmiképpen sem.. eltelt egy hónap és újra írt.. hogy hiányzom neki.és lemond a szexről,a pettingről, csak legyek a barátnője.. nagyon jónak tűnt az "ajánlat", így újra elkezdtünk beszélgetni.. immáron ott tartunk hogy holnap találkozni fogunk.. viszont! nagyon sok csaj megvan érte bolondulva és sokszor látom h még most is szíveket küld más csajoknak és :$ -jeleket.. :O 14/l2012. okt. 28. 17:06
1/4 MadameViciouse válasza:
Az "azóta összevesztem" "fészbúk" és "14éves" vagyok dolgok alapján szerintem aludj rá egyet...mondjuk 2-3 évig, hátha elég érett leszel.
2/4 anonim válasza:
Ne bizzál benne,mert bármennyire jó srác szeretitek egymást. szex meg korotok miatt rég rossz
3/4 anonim válasza:
Hagyd a fenébe,csak meg akar húzni.Aztán ha megvoltál neki,le se szarja majd a fejed.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,igazatok volt! :) de hallgattam rátok úgyhogy minden oké:D
2012. nov. 12. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!