Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire bízhatok meg benne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bízhatok meg benne? Kételkedem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, a bizalom személytől függ. De leírnám az ehhez szükséges elő-rizsát, hogy megértsétek miben kételkedem.. Szóval ugyebár fiú lány kapcsolatról lenne szó, méghozzá a miénkről.. Szögezzük le, én a lány vagyok:D Nakérem. Eddig már volt több lehetőségem is összejönni valakikkel, voltak közöttük komolyabb ajánlatok is, de egyiknél sem éreztem úgy hogy tényleg, valóban szükségem lenne az illetre, vagy hogy tényleg valóban meg tudnám-e becsülni. Aztán ráakadtam- hát hol máshol, mint a facebookon- egy nagyon szimpatikus srácra, a képeiből, kommentjeiből, kedvenc együtteseiből ítélve gondoltam jobb lenne közelebbről is megismerni, szóval érdekelt a srác. Elkezdtünk írni, aztán rá kb. egy hónapra találkoztunk egy isteni punk club-ban, én is vittem barátnőket, ő is a haverjait, rögtön beilleszkedtünk, isteni jófejek voltak, maga a srác is nagyon tetszett, beszélgettünk, hülyültünk, stb. és igyekeztem úgy viselkedni, mintha csak tényleg "megismerni szeretném", mert ugyebár nem tudott róla hogy tetszik nekem. Aztán legközelebb három hét múlva találkoztunk, ismét ott, és melléültem, beszélgettünk, csocsóztam vele és a haverjaival, bár sokszor elkaptam a tekintetét, meg sokszor egymásra mosolyogton, egyáltalán nem volt nyomulós. Mivel már ilyen jóban lettem a haverjaival, az egyik meghívott a szülinapi bulijára, amire egy hét múlva került sor. Persze elfogadtam az ajánlatot, addigra már teljesen oda voltam a srácért.. Elmentem a bulira, mire odaértem (tudni illik elég messze laknak), még nem volt olyan késő, de már mindenki olyan nagyon jól érezte magát:DD és eleve jó hangulat volt, én is odaadtam az ajándékot, elkezdtem az ismeretlenekkel ismerkedni, marhultunk, stb. aztán a srác kézen fogva kihúzott, és ott a semmiből megcsókolt. Én persze alig hittem el, azt hittem álmodom, vagy hasonló. Persze annyira jó volt, hogy nem akartam elszalasztani a lehetőséget, rögtön visszacsókoltam, és bementünk táncolni. Bent isteni hangulat volt továbbra is, egész éjjel táncoltunk, meg smároltunk, de volt olyan is, hogy csak fogta az arcom, és néztük egymást.. (^^) meg ilyenek..:))) Aztán félrehívott, és elmondta, hogy ő el tudna velem képzelni valami komolyabbat is, csak elég messze vagyunk..stb. na meg persze hogy nagyon tetszem neki. De akkor még nem nagyon akartam foglalkozni ezzel, visszamentünk táncolni. Rá egy hónapra /merthogy sajnos csak akkorra tudtam eljutni oda, ahol lakik/ ismét találkoztunk, eredetileg egy koncertre mentünk, de végül az egyik haverjánál kötöttünk ki, valahogy összehívtunk egy csomó embert meg minden, lényeg hogy bulit csaptunk és ott maradtunk. Még az elején, mivel hogy én nem tudtam hogy a múltkori mennyire volt komoly, nem akartam kezdeményezni, tehát megvártam míg ő csókol meg. Aztán egész este úgy viselkedtünk, mint egy szerelmespár. Egyfolytában együtt voltunk, puszilgattuk egymást, hagyta hogy az ölébe üljek stb. ééés! felhívott egy szobára megbeszélni hogy mi legyen. Ott egymásba bújva elmondta hogy ő TÉNYLEG akar valamit, meg stb stb és szinte olvadtam, annyira jó volt.. :)) Na most, a buli úgy végződött hogy az egyik barátnőm akit vittünk haza teljesen részeg volt, az anyum értünk jött, ő hánytatta.. Aztán végül is nem kaptam leszidást, mert vagyok olyan felelőségteljes, és épeszű, hogy én nem ittam le magam, de azt mondta az anyum, hogy már szilveszterig ne menyjek sehova. Nade! Itt jön a gond, ugyanis meghívott a srác egy buliba, most csütörtökön, és egyáltalán nem tudom mit tegyek. Az eszem azt súgja, hogy nem kéne mennem, az anyum miatt, de szivem szerint pedig mennék! Egy kapcsolatot építeni kell, és nem szabad hagyni hogy kihűljön.. és ha most elmennék az pont jó lenne.. Mert aztán már nem lesz lehetőségem vele találkozni, csak szilveszterkor.. az meg még olyan hosszú idő! Szóval több kérdésem is van:

1. A srác millió csajjal volt együt, csakis testi örömök céljából. Szerintetek mennyire bízhatok meg benne? Tényleg igazat mond, és velem tényleg komolyan gondolja? Vagy még nem is szeret, csak épp nem akar elszalasztani?

2. Menyjek el a bulira vagy sem?

3. Szerintetek a 60 km- es távolság nagyon nagy akadály?

Bocsánat, amiért ennyit írtam, és előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2011. dec. 20. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nincs ember, aki ezt végig olvassa!
2011. dec. 20. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
www.regények.hu kedves kérdező figyelmébe inkább ezt ajánlanám.
2011. dec. 20. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
2011. dec. 20. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
nyomtasd ki, egy borító rá és lehet eladni
2011. dec. 20. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Én elolvastam.

Hát a srác elég kitartónak tűnik,szóval szerintem lehet rá esély,hogy tényleg komolyan gondolja,de azért csak óvatosan.

A buliba meg én elmennék. De csakis úgyhogy előtte megbeszélném a szüleimmel,hogy miért akarok menni és ha ezután elengednek,akkor mennék. Ha nem,akkor meg megmondanám a srácnak,hogy most sajnos nem tudsz menni. Ha rendes,akkor megérti.

A 60km távolságról nem tudok nyilatkozni,nem volt még benne részem. De sokan megoldják még a 100km távolságot is.

2011. dec. 20. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:

sztem tökari csaj vagy és nagyon értelmes ,elfogadnálak bnőnek :D csak sztem fiatalka vagy..

amúgy talpraesettnek tűnsz sztem váratlan helyzetet is meg tudsz oldani,csak a belső megérzéseidre halhass. És persze vigyázz magadra !

2011. dec. 20. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!