Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi lesz a vége? Szeretnék is vele lenni, de nem tudom, hogy bízhatok-e benne. Ti hogy döntenétek? Jó lenne vele, vagy inkább maradjak egyedül?
Ha nem akarod bántani, akkor ne tedd. A félelmed viszont nem teljesen alaptalan, bár nem sok esély van rá, hogy megvalósul. Ha képes vagy neki azt nyújtani, amire vágyik, akkor soha nincs baj. És nem kell utólag magyarázkodni. Tudod, a nők nem agyalnak annyit, mint mi. Őket nem vígasztalja, hogy szarrá dolgoztad magad értük, mert ez kevés. Apa is kell, férj is kell. Ez már csak így megy.
Ám vannak kifejezetten ilyen csajok, akik az idősebbekre buknak, amire gondolom már rájöttél. Nem sok az esély rá, hogy kidob egy vele egykorúért, ha csak nem egy koránál érettebb vele egykorúért.
Egy kis önsajnálatot is kivettem a szavaidból. Ez sincs így rendjén. Elhagyott a feleséged, mert..! Lényegtelen. Elhagyott, és csak ez számít. Nem kell mindent megmagyarázni, pláne a saját hibáidat ne. A magyarázkodás rosszabb, mintha tényleg szemét lennél vele. Söröztem, mert..., megdugtam azt a ribit, mert..., átbasztalak, mert...! Na érted. A múltadat hagyd magad mögött, amennyire ez lehetséges. Legyél odaadó a csajszival, de azt se vidd túlzásba. Ha 71%-osan ott vagy ebben a kapcsolatba, amíg kihevered az exet, az már éppen elég.
Remélem segítettem. Üdv! 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!