Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 17 évvel fiatalabb nálam, honnan tudhatnám meg h valóban szeret? Kételkedem.
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 10:06
1/13 anonim válasza:
Gondolom a Nö fiatalabb és Te lehetsz 37-40 a Nö pedig 20-23.
2/13 anonim válasza:
Közel sem biztos, a mi kapcsolatunkban én vagyok sok évvel fiatalabb :)
Kedves kérdező! Elsőnek is, az életkor abszolút nem számít. Másodszor, kérdezd meg tőle.
A kételkedésedet nem fogjuk tudni elosztani, és a kommunikációt kivéve más lehetőséged nincs. Az, hogy mennyivel fiatalabb, vagy idősebb, hidd el, nem oszt, nem szoroz. Én húsz évvel vagyok fiatalabb, mint a barátnőm előző férje. ÉS mégis boldogok vagyunk, mert nem vagyok olyan bunkó tapló paraszt, mint a korban hozzáillő... :)
4/13 anonim válasza:
Egyáltalán mi az, ami miatt kételkedsz benne? Adott rá okot vagy csak a korkülönbség miatt?
Ha az utóbbi, akkor nyugodj meg. Akkor kezdj el aggódni, ha ad is rá okot.
5/13 anonim válasza:
Ezt úgy szeretem!Elmesélek egy történetet,bele szerettem egy nálam 14 évvel idősebb pasiba,elvált ,gyereke is van,és nem hitte el nekem h őt szeretem.Azt hitte h a pénze kell.Hiába mondtam neki hogy bele gondol abba h más ilyen korú lány szóba se állna vele?És hogy elfogadom a gyerekét,alapból én voltam az egyetlen nő aki elfogatta.Bízz meg benne,hidd el nekem ha a pénzed kell neki akkor nem áll szóba egy 17 évvel idősebb pasiba,mert saját korosztályából is tud válogatni pénzes csávókat!Vannak kivételek,azok pedig a "szőke" pláza cicák!!
6/13 A kérdező kommentje:
AZ A HELYZET H ÉN VAGYOK A NŐ és én vagyok idősebb 17 el szóval ő 36 míg és 53. Az abaj h mások az elképzelései pl. ő szereti a mai zenéket ebből vannak néha viták h engem meg zavar ez a nyávogás, de az is lehet ha őszinte akarok lenni ott van pl. madonna ő kedvence és ő is már 50 éves de sokkal csinosabb nálam , talán e miatt van h utálom a zenéjét . Na ezen is vita van . Tudom h apróság de nem szeretem ha nézegeti a képeit . Már azon gondolkodtam h elhagyom.(Nincs pénzem szinte semmim nincs, nem is igazán tudnék hova menni. Az is bánt h a szülei nem fogadnak el engem .Biztos a kor kűlömbség miatt. Az anyukája 2 évvel idősebb nálam de már 6 éve együtt élünk egy albérletben. Köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 14. 16:13
8/13 anonim válasza:
Ha férfi létére ennyi idő után is veled van úgy, hogy még csak azt sem lehet mondani, hogy az anyagiak miatt teszi, akkor azért van veled, mert szeret. Hidd el, ha nem szeretne azonnal pakolna és keresne egy fiatalabbat.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) kicsit megnyugodtam.
2011. jan. 14. 16:45
10/13 anonim válasza:
Most csúnya leszek, meg minden, de: ha csak tőlünk, névtelen, arctalan ismeretlenektől nyersz megnyugvást, hogy szeret-e az az ember, akivel hat éve együttélsz, akkor ott valami nagyon nagy probléma van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!