Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bízhatok benne ilyen válasz után? A barátom azt mondta, hogy ne várjam, hogy ígérjen, hogy velem és senki mással.
Nem. De legalább őszinte a srác, mert kereken megmondta, hogy ha talál nálad jobbat, akkor nyomban otthagy.
Szóval ellehetsz vele ideig-óráig, de hosszú távban valszeg nem reménykedhetsz vele.
Azokra a reagálva, akik azt mondják, hogy a jövőt nem lehet jósolni: érdekes módon én és a feleségem komolyan gondoljuk a holtodiglan-holtomiglant. Komolyan gondolták a szüleim és az ő szüleik is. Akkor hogy is nem lehet jósolni...?
Egyszerűen csak jól kell választani, és folyamatosan kommunikálni, egyeztetni és nap nap után fáradhatatlanul tenni a kapcsolatért. Ha ez megvan, és tényleg szereti az ember a párját, tényleg vele akar lenni, akkor nem fogja elhagyni, bárkivel is fut össze később.
Kedves utolsó, én is azok között voltam, akik azt írták, nem lehet megígérni az örökkét.
Szerintem tényleg nem lehet, amivel nem azt akarom mondani, hogy ilyen nincs. Persze hogy vannak, akik együtt maradnak szeretetben, és sose hagyják el egymást. A saját nagyszüleim is, szóval még minta is áll előttem. Ez gyönyörű és szívből örülök annak, ha ez egy párnak sikerül.
Én azért nem hiszek mégsem abban, hogy ezt valóban meg lehet ígérni, mert abban lehetsz talán biztos, hogy aki ma vagy, az mindig szeretni fogja azt, aki a párod ma, de sok-sok év, sőt évtized alatt megváltozhatnak az emberek annyira, hogy már ne illjenek össze. És -- szigorúan szerintem -- ilyenkor a kommunkikáció és az őszinte jóakarat és igyekezet sem változtat vissza a korábbi önmagaddá. Különösen igaz ez egy nagyon fiatal pár esetén (csak sejtem, hogy a kérdező és a barátja azok). Ők még nagyon sokat változhatnak.
Én nem is arra gondoltam, hogy valaki más miatt érhet véget a kapcsolat, hanem hogy az múlhat el, változhat meg, ami összetartja a két embert.
Kedves kérdező, ne ijedj meg mindettől, ha szerelmes vagy, építsd a kapcsolatodat mindenképpen úgy, mintha örökké tartana, az ígéret nélkül is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!