Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemel egy ilyen lány?
2 hónapig ismerkedtünk és rajtam kívül másnak is megnyílt. Nem tudtam erről, csak mikor közölte, hogy nem tudja kit válasszon. Emiatt felidegesítettem magam és kerültem a társalgást vele. Nem találkoztunk így a másik gyereket választotta. Később rájöttem, hogy egyáltalán nem volt közömbös számomra.
Szerintem az ő kapcsolatuk nem lesz hosszú. Megérdemli egy olyan lány, aki ilyet tett velem, hogy újból megpróbáljam meghódítani?
Nem értem a kérdést!
Mit tett ez a lány, azon kívül, hogy ismerkedett mással is, meg veled is? Nem jártatok együtt, nem volt a barátnőd, nem tartozott feléd elszámolással, nem "stipi-stopiztad" le, mégis mit vártál? Vagy megbeszéltétek, hogy se te se ő nem ismerkedik másokkal?
Ráadásul még őszinte is volt veled, és ezek után te kidobtad! Ő meg kapcsolatban él azóta is. Erre fel te megpróbálnád meghódítani, wtf?! Ha egy kis esze van a lánynak, szóba sem áll veled.
Nem teljesen így történt. Randizgattunk, találkozgattunk, lefeküdtünk egymással. Terveztük a "jövőt". Nem volt teljesen őszinte sem, mert én húztam ki belőle, hogy miért nem akar tovább lépni. Magától nem mondta volna el.
Én nem csinálnék olyat, hogy több lánnyal ismerkedek egyszerre, főleg, ha már olyan kötődés alakul ki köztünk, mint ennél az esetnél.
14:30-asnak.
Mi az, hogy másnak is megnyílt? Vagy komolyan vesz és rád koncentrál, vagy félvállról vesz, és másokkal is kezdeményez. Utóbbiról van szó. Tehát komolyan vette a fiút? Nem! Miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!