Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bízhatok benne?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy én 16/L vagyok a barátom 17/F és szilveszterkor bulit akar szervezni! Egy baj van h èn nem tudok elmenni mert családdal leszek!!! Nagyon félek h rámászik az egyik csaj, és olyan dolgok történnének!!! Nekem azt mondta h ne féljek nem lesz semmi !!! Nem tudom bízzak benne ??? csak annyit kértem tőle h ha valami történik mondja lel!!! 4 hónapja vagyunk együtt!!! Èn bízok benne csak èrdekel más véleménye is !!! Köszönöm és Boldog Karácsonyt!! :))))2011. dec. 24. 08:38
1/11 A kérdező kommentje:
Vagy valaki járt már úgy h megigérték neki és mégis lett valami???
2011. dec. 24. 08:41
2/11 anonim válasza:
Ne mondd,hogy bizol benne,mert nem.Egyépként te ismered a barátodat nem én.szerinted bízhatsz benne??
3/11 A kérdező kommentje:
Bízok benne!! De ha sokat piál akkor nincs önkontrol!!!
2011. dec. 24. 08:51
4/11 anonim válasza:
Most akkor feleslegesen tetted fel a kérdést.”Bízhatok benne?”
5/11 A kérdező kommentje:
Véleményt kérdeztem !! Meg azt h volt e már valakivel olyan h a barátja/barátnője megígerte h nem lesz semmi mégis történtek dolgok???!!!
2011. dec. 24. 08:55
6/11 anonim válasza:
Te ismered, neked kell tudnod, hogy bízhatsz-e benne. Ha nem, akkor minek vagy együtt vele?
Amúgy persze történnek olyan dolgok, hogy a másik megígéri, hogy hű hozzád, aztán mégsem. Hiszen nem úgy szokták megcsalni a másikat, hogy "szia szívem, elmegyek csajozni"... Engem is vertek már át, ilyenkor ott kell hagyni az illetőt és keresni mást.
7/11 anonim válasza:
Akkor véleményt mondok: te tudod,mennyire és miben bizhatsz benne.Igen,elöfordult már ilyen.miért ne fordult volna elö valakivel hasonló,akit tegyük fel meg is csaltak,esetleg megcsalhatták volna de nem tették..
8/11 A kérdező kommentje:
De ha van valakinek ilyen esete el is mesélheti hogyan történt!!!!
2011. dec. 24. 09:06
9/11 anonim válasza:
Berugott a pasi,ráment egy csajra.megdugta,kiderült.vége
10/11 anonim válasza:
Majd idővel megtanulod, hogy a szavaknak semmi ereje nincs. Csakis a tettek beszélnek"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!