Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgyérzem már bőven túlzásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgyérzem már bőven túlzásba viszi a párom! Jogos?

Figyelt kérdés

Párom a kezdetek óta szereti olvasgatni az e-mailjeimet, nézegeti a facebook üzeneteimet, stb. Nem csináltam gondot belőle, amíg ezt nyíltan tette, hiszen nincs rejtegetni valóm előtte.

Aztán elkezdett ez abba átcsapni, hogy már hacker programokkal próbálta feltörni a jelszavaimat. Mostmár ott tartunk, hogy a minap leültem a gépéhez és felfedeztem, hogy feltett egy programot, ami megjegyez minden leütött karaktert, ergo a felhasználóneveket és jelszavakat is. Én totálisan kibuktam! Ez már szerintem beteges! Bármikor beleolvashatott a vackaimba, még is erre folyamodik. Nekem ez sok. Már félek bejelentkezni bárhova is a gépén, őt pedig az enyém közelébe sem engedem, nehogy erre is felrakjon ilyen sz*rokat!

Miért csinálja ezt? Elmondása szerint, csak szeretne megbizonyosodni arról, hogy megbízhat bennem. Node ez nem durva ehhez egy kicsit?

Én már a szakítást fontolgatom. Csak hiszti? Vagy tényleg sok?

2012. dec. 30. 01:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ezért nem ültethetik le, max. pénzbírság vagy közmunka, tudd már mit írsz, egyik előző
2012. dec. 30. 11:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Tudom, mit írok két államigazgatási diplomával.
2012. dec. 30. 20:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Most csak egy megvalósult büntetőjogi tényállást emelek ki, pedig több is megvalósult, lehet a megadott linken a Btk-t olvasgatni.

"Magántitok jogosulatlan megismerése(450)

178/A. §451 (1) Aki magántitok jogosulatlan megismerése céljából

a) másnak a lakását, egyéb helyiségét vagy az ezekhez tartozó bekerített helyet titokban átkutatja,

b) másnak a lakásában, egyéb helyiségében vagy az ezekhez tartozó bekerített helyen történteket technikai eszköz alkalmazásával megfigyeli, illetőleg rögzíti,

c) másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét felbontja vagy megszerzi, és annak tartalmát technikai eszközzel rögzíti,

d)(452) hírközlő berendezés útján, illetőleg számítástechnikai rendszeren másnak továbbított közleményt, adatot kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzíti,

bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki az (1) bekezdésben meghatározott módon megismert magántitkot továbbít vagy felhasznál.

(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt

a) hivatalos eljárás színlelésével,

b) üzletszerűen,

c) bűnszövetségben,

d) jelentős érdeksérelmet okozva követik el."

[link]

2012. dec. 30. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Téged ez a fiú nem tisztel meg bizalommal. Ha már ennyire durva, akkor csak betegesebb lesz idővel. Átéltem már egy ilyen kapcsolatot, a lány mindenembe bele akart turkálni, meg is tehette, én sem csináltam ügyet belőle, mert nem volt semmi rejtegetnivalóm. (A barátnőinek meg olyanokat mesélt, hogy ő sosem tudná azt elképzelni, hogy az ő dolgaiba férfi belenézzen. Jupiternek ezek szerint szabad, amit a kis ökörnek nem.) Aztán később lehetetlen dolgokat kért rajtam számon, mindenkire féltékeny volt, még azokra a nőkre is, akikkel munkám során néhány szót beszéltem. Tény, hogy ez a lány még sz@rk@v@ró is volt, csodás meséket talált ki rólam az ismerőseinek, akik később visszamondták nekem, no de ez már másik történet. Az ilyen betegesen féltékenykedő fiúk és nők az őrületbe tudják kergetni a párjukat, a másik meg hogy nem érez tiszteletet a másik iránt. Köszönöm, én sem kérek többet ilyenekből. (29/F)
2013. jan. 15. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!