Hugom fél áve elkezdett diétázni, de már túlzásba viszi, és úgy érzem én vagyok az oka a komplexusainak, ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Én sem voltam sovány sem csinos azelőtt, de tavaly nyárra sikerült lefogynom és azóta tartom a súlyomat, és csinosabban is öltözködöm. Hugom is elkezdett fogyni, de már így is túl sok ment le róla és csak folytatja, úgy érzem miattam van az egész :/2012. máj. 12. 18:35
1/4 anonim válasza:
A húgodnak is joga van jól kinézni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem arra céloz a kérdező hogy már eleget fogyott ahhoz hogy szép legyen, és nem hagyja abba.
3/4 anonim válasza:
Irigykedsz abhugodra mert vékonyabb lett szerintem
4/4 anonim válasza:
Jajj nem kell mindjárt az irigykedésre gondolni. Ha irigykedne nem írta volna ki a kérdést! Amúgy beszéld meg szerintem a húgoddal ,hogy most már egyen rendesen és járjatok sportolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!