Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Nem vagyok elég jó neked"....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem vagyok elég jó neked". MIÉRT?

Figyelt kérdés

Ha hiszitek, ha nem, srác vagyok és nem lány. Csak azért írom le, mert visszaolvastam az összes ilyen kérdéssel, témával foglalkozó felvetést ezen az oldalon, és 95%-ban nők írtak ilyen és ehhez hasonló dolgokat.

Előre leszögezem, hogy nem az a célom, hogy felmagasztaljam magam, hiszen számtalan hibám van és egyáltalán nem vagyok tökéletes.

Több, mint fél éve megismertem egy lányt az interneten. Legyen annyi elég róla, hogy számtalan csalódás érte, ok nélkül bántották, kihasználták, megcsalták. Vagyis az önbizalmát porig rombolták.

Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy a segítségére leszek. Igen, ilyenkor jön a kérdés, hogy: "nem vagy te álszent kicsit, fogadjunk, hogy bombázó!"

Igen az. És egy csodálatos ember is egyben. Neki is joga van a boldogsághoz, amit igazán soha senkitől nem kapott meg. Lényeg a lényeg, ahogy megismert, megismertük egymást, jött az őszinte, tiszta szerelem.

De az önbizalma olyan szinten le van nullázva, hogy azt mondogatja nekem: "te mást érdemelsz, nem engem" vagy "én nem vagyok elég jó neked" és ehhez hasonló nem túl szép dolgokat.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám lerombolni ezeket a falakat, hogyan tudnám megváltoztatni a gondolkodásmódját? Mert ez miatt nem tudom komolyabb mederbe terelni a dolgokat...pedig nagyon szeretném...

Talán azzal, hogy kitartok mellette, akkor is, amikor nem akar látni és azt mondja: "túl jó vagy, nem érdemellek meg". Örökké szeretni fogom és talán egyszer áttörik a fal.

Ha valakinek van jó ötlete, tanácsa, hasonló cipőben járt, mint én, és hónapokig nem látta azt, akit szeret, de mindvégig vele volt, online, telefonon és erősítette a lelkét, az megoszthatná velem a gondolatait.

Előre köszönöm.

F/25

2012. dec. 29. 13:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
hat na az o baja
2012. dec. 30. 08:44
 22/27 anonim ***** válasza:

Ismerős ez a "elég bonyolult a dolog" szöveg, egyszer volt egy nagyon rémes kapcsolatom, amiben sokszor kihasználtak, ma már bánom azt a kapcsolatot. viszont annak idején én is úgy tartottam, hogy "olyan bonyolult", pedig csak azért volt ~bonyolult~, mert túl agyaltam, túlzottan tartottam valakihez, aki ~egyszerűen~ nem tartott eléggé hozzám, csak addig amíg kihasználhatott:(. de a lényeg, hogy azóta nem foglalkozok azzal ami "túl bonyolult", ha szeretek is valakit, de ez a helyzet, akkor lelépek, talán csak egy időre, és reménykedem, hogy később jobb lesz, megváltozok, de nem bonyolítom. Nem kell túl agyalni, a lényegre figyelek, hogy nem elég jó az a kapcsolat, esetleg teszek érte.

Sokszor az ember tényleg nagyon az elméjébe van zárva, és mindent a saját kis szemszögéből értelmez, de nincs kizárva, hogy nem ér el ezzel semmit, ha komolyan, akarattal és hűségesen kitart ez mellett, talán elérhet valamit:)

Én hülyeségnek tartom, hogy mindenki magába tukmálja, hogy "a gonosz kihasználos emberek!!!!lelketlenségnek tartom. pl. engem is sok csalódás ért, sokat sírtam és önbizalom hiányos is voltam. De a lényeg, hogy egyszer megismertem egy fiút élőben, majd levelezgettünk, nagyon nyomulós volt, és lelkesedő egy ideig. Idegesített, bár én nem vagyok az a kétszínű fajta, néha beszóltam, hogy ne fárasszon, mert egy naív idióta, pedig nagyon magányos voltam, de elhatároztam magamban, hogy nem fogok bárkit elfogadni magam mellett és megváltozom. Talán a saját egykori gyengeségem láttam benne. A lényeg, hogy sokáig nagyon lelkes volt, és kedves, talán azért tette mert nem kaphatott meg. De idővel kezdtem gondolkodni, hogy vajon megfogok ismerni valaha olyan embert, aki ennyire megért? Láttam bennünk valami közöset, de akkor sem akartam tőle semmit, mert beképzeltember, és látszik, hogy csak azért kellek mert nem kaphat meg. Ne bízd el magad, ne tervezz házasságot, de ha szereted őt és van némi kilátás, én helyeslem, ha tartasz hozzá, sok olyan kapcsolatot láttam, ahol visszasírják az emberek azt akivel egykor közömbösök voltak. Bár talán bombázóknál nem így van, de ki tudja, attól hogy könnyen kaphat magának partnert, még nem jelenti azt hogy nem fogja hiányolni a kivételesen jó személyed, ezt csak te tudhatod magadra nézve:))

Szerintem elsősorban a legfontosabb, hogy az ember megtaláljon olyan embert, akit szeret, és viszont szereti, mint sem azt, hogy félelemben éljen, mert kihasználják:)

Amúgy nekem van önbecsülésem, van úgy, hogy lekoptatok valakit azért mert "túl jó", bár csak beképzeltnek érzem, amolyan idegesítő pökhendi alaknak, aki egyben kedves is de mégis érzem, hogy fölényes.

2012. dec. 30. 09:41
 23/27 A kérdező kommentje:

20-as: most komolyan, szerinted minden válasz jó meg hasznos? "mit agyalsz ennyit, d*gd meg oszt cső" meg ezek az egy szavas válaszok, amikkel én is tisztában vagyok? vagy amiknek nincs is értelmük? mi ezekben a hasznos? azért van egy léc, amit át kellene ugrani...

22-es: én nem azért nem ismerkedtem soha ilyen gyönyörű nőkkel, mint most ez a lány, mert önbizalom hiányos lettem volna - bár mondom, sok hiba, nem vagyok tökéletes, sem bombapasi, akit a világ állít eléd - hanem azért, mert az ilyen szép nők kellenek másoknak is, soknak közülük nagy az igényük, dolgozni sem akarnak, csak a testükből élnek. hála Istennek, hogy most találtam egy teljesen - a fentiekhez képest - más lányt, aki nem ilyen, hanem kellemes csalódás, minden téren.

azt hiszitek, hogy hülye vagyok? engem is vertek már át, sokat megtapasztaltam, meg tudom ítélni mi a játék és mi a komolyság. ez a nő miattam tettem hozott meg egy nagyon nagy változást az életében, minden nap elmondja, hogy szeret és hogy hűséges hozzám. és én hiszek neki. mert hallom a hangján és érzem a szívemben. ez egyáltalán nem vakság, ha nem jön össze, nem rohanok a dunába, nem vágom fel az ereim, megyek tovább az úton.

de mindent meg fogok tenni ezért a nőért. meg fogom neki mutatni, hogy más vagyok. most idő kell neki. hisz előttem már összeköltözött egy csávóval, hosszú ideig voltak együtt, de az a férfi szart rá magasról, csak a szex miatt kellett neki a lány. na most akivel nem beszélgetnek hetekig, hónapokig, nem érnek hozzá szerelmesen, nem hallgatják meg - ő mégis minden nap reménykedett a változásban - akkor azt hiszitek, hogy olyan könnyen omlik majd a karjaimba?

újra fel kell őt, a lelkét építeni. és sikerülni fog, hiszem.

2012. dec. 30. 13:12
 24/27 anonim ***** válasza:

Hé, szerintem senki sem néz hülyének. csak válaszol egy bizonytalan kérdezőnek gy.i.k-on, aki választ várt. Nem ismerjük a lányt.. de nagyon különleges, kivetélés eset lehet, ha csodálatos, bombázó nő, és csak rád számíthatna, szóval a többsége el se tudja képzelni mi a szitu vele, nem hétköznapi jelenség ez:O.

sokan csak hozzád hasonló élményeket tapasztaltak, csalódtak, pofára estek, és ők így látják.

2012. dec. 30. 13:23
 25/27 anonim ***** válasza:
nagyon zavaros az, hogy "szeret és hűséges hozzád" és közben meg eltaszít mert nem érdemel meg. lehet, hogy annyira megrögzült önbizalom hiányos, hogy csak az kell neki aki bántja? elgondolkodtatott egyszer egy filmbeli beszólás egy párról, akinek "létszükséglete a szenvedés", mondanám, hogy hülyeség, de amúgy én többnyire taplókba vagyok szerelmes:))
2012. dec. 30. 13:31
 26/27 anonim ***** válasza:
vagyis..nem...többnyire is úgy van, hogyha valaki közömbösebb hozzám, vagyis bizonytalan a kapcsolat, annak próbálok eleget tenni, de ha szeretnek, és úgy érzem megkaptam az igazit, akkor nem tudom elhinni. megértő embereknek, akik "úgy szeretnek engem" mindig próbára teszem a türelmük és odaadásuk:)) szóval csak kitartás;) :))!
2012. dec. 30. 13:42
 27/27 A kérdező kommentje:
lesz, ami lesz, én a végsőkig kitartok. jobb sorsra érdemes és nem véletlen ez az egész..
2012. dec. 30. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!