Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem vagyok elég jó neked". MIÉRT?
Ha hiszitek, ha nem, srác vagyok és nem lány. Csak azért írom le, mert visszaolvastam az összes ilyen kérdéssel, témával foglalkozó felvetést ezen az oldalon, és 95%-ban nők írtak ilyen és ehhez hasonló dolgokat.
Előre leszögezem, hogy nem az a célom, hogy felmagasztaljam magam, hiszen számtalan hibám van és egyáltalán nem vagyok tökéletes.
Több, mint fél éve megismertem egy lányt az interneten. Legyen annyi elég róla, hogy számtalan csalódás érte, ok nélkül bántották, kihasználták, megcsalták. Vagyis az önbizalmát porig rombolták.
Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy a segítségére leszek. Igen, ilyenkor jön a kérdés, hogy: "nem vagy te álszent kicsit, fogadjunk, hogy bombázó!"
Igen az. És egy csodálatos ember is egyben. Neki is joga van a boldogsághoz, amit igazán soha senkitől nem kapott meg. Lényeg a lényeg, ahogy megismert, megismertük egymást, jött az őszinte, tiszta szerelem.
De az önbizalma olyan szinten le van nullázva, hogy azt mondogatja nekem: "te mást érdemelsz, nem engem" vagy "én nem vagyok elég jó neked" és ehhez hasonló nem túl szép dolgokat.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám lerombolni ezeket a falakat, hogyan tudnám megváltoztatni a gondolkodásmódját? Mert ez miatt nem tudom komolyabb mederbe terelni a dolgokat...pedig nagyon szeretném...
Talán azzal, hogy kitartok mellette, akkor is, amikor nem akar látni és azt mondja: "túl jó vagy, nem érdemellek meg". Örökké szeretni fogom és talán egyszer áttörik a fal.
Ha valakinek van jó ötlete, tanácsa, hasonló cipőben járt, mint én, és hónapokig nem látta azt, akit szeret, de mindvégig vele volt, online, telefonon és erősítette a lelkét, az megoszthatná velem a gondolatait.
Előre köszönöm.
F/25
A 11 válasz közül körülbelül 3-at ítéltem hasznosnak, legfőképpen az utolsónak nagyon nagy köszönetet szeretnék mondani. Pontosan erre gondoltam, az utolsó bekezdésem írásakor.
Nem tudom, hogy akik ilyen alpárian nyilvánultak meg, azok mégis hogy képesek viselkedni azzal, akit állítólag szeretnek? Vagy csak egy tárgynak tekintitek a nőket, például az egyes válaszadó?
Ezt a lányt évekig rugdosták szavakkal. Nem hiszem, hogy akár egy ember is rászolgálna azokra a dolgokra, amiket ő élt meg. Évekig nem törődnek veled, csak használják a tested, aztán eldobnak. Ráadásul őt még meg is csalták, pedig szerelmes volt. Na most aki megcsal egy ilyen gyönyörű nőt, az hülye. A világ leghülyébbje.
Ezt a lányt újra fel kell építeni. Az önbecsülését, tartását, az egész lelkületét. Hogy ki tudjon teljesedni. Úgy kell kezelni, ahogy megérdemli, be kell kötözni a sebeit. Meg fogom tenni, kerül amibe kerül, ha hónapokig nem látom, akkor is.
Csak szerettem volna 1-2 véleményt olvasni, de legfőképpen olyat, mint az utolsó (még1x köszönöm). Hasonló cipőt felpróbált emberek írhatnának és segíthetnének jó tanáccsal.
Köszönöm
Az ilyen "túl jó vagy" szövegek mindig gyanúsak nekem, főleg bombázóktól. Egy olyan embertől, akit szeretek nem tudnám elhinni, hisz ha szeretem abba benne van mindig, akkor ő a legjobb a világon számomra. Ha ennek ellenére mégis így gondolkodik, akkor idióta? Inkább magányos marad, vagy össze jön egy balfékkel aki nem szereti? Talán ő is azért tart nagyra téged(ha tényleg erről van szó) mert szeret.
Amúgy komolyan hülyeség, én is nagyon önbizalom hiányos voltam (20/L) nagyon sokáig, de ha bárkit is eltaszítottam magamtól, az okkal volt(!), mert mindig könnyen kiszűrtem azt, ha nem volt hozzám elég odaadó, de ha ilyen buzgó lelkesedéssel állsz melléje, akkor szerintem semmi kifogása nem lehet ellened.
te kérdező...
én megértem, hogy jó lelkű vagy meg rendes és ilyesmi.
értem, hogy szerelmes is vagy.
de nem hinném, hogy pszichomókus is vagy.
arról nem is beszélve, hogy kicsit még tapasztalatlan vagy.
tudod, ha az a lány aki a szárnyaid alá vennél valóban csinos és szép, akkor azt gondolod, hogy ő nem tudja?
mennyi bókot és ajánlatot is kaphat napi szinten a nyálukat csorgató pasiktól?
csak javaslom, hogy ne bízz meg benne 100%-osan.
nehogy a végén a te önbizalmadat kelljen helyreállítani, mert a következő palijának téged fog elhordani úgy, mint aki halálra rúgdosta szavakkal, vagy akár tettlegesen is...
arról nem is beszélve, hogy rengeteg időt és energiát kell belefeccőlni ezekbe a dolgokba és amit kapni fogsz tőle, az nem lesz arányban azzal, amit beleáldozol majd.
nem tudhatod, hogy amit mondd az a teljes valóság-e, vagy csak egy jól bevált taktika része.
legyen mindig fenntartásod vele kapcsolatban.
hidd el nem rosszindulatból írom ezeket...
sajnos könnyen ráfázhatsz. utána csak azt veszed észre, hogy irányítanak...
persze nem kizárt, hogy úgy bántak vele ahogy, de talán a miértjét is meg kellene fejteni...
sokszor nem az az ok, ami a legegyszerűbb. lehet, hogy nem véletlenül történt vele ami történt... könnyű másokat hibáztatni a saját hibái miatt, de mégiscsak lehet ő a hibás, akkor is, ha áldozatként tetszeleg...
a jó szívű emberek pedig mind áldoztok. te is az leszel, ha nem vagy óvatos és körültekintő.
ja és még valami.
az interneten találtál egy lányt, akivel még szerintem nem is találkoztál, de gondolod, hogy amint 3-4-5-6 hónap múlva láthatod, akkor feleségül fog menni hozzád??? WTF????
normális vagy kisfiam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!