Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segitsek magamon? Miert erzem hogy nem vagyok eleg a baratomnak?
Elore is ne haragudjatok,de nem tudtam ekezetekkel irni,valami baja van a gepemnek,elore is bocsanat.
A problemam a kovetkezo lenne...1.5.eve vagyunk egyutt a parommal,sajnos az utobbi 1-2 honapban rajottem olyan dolgokra,amire egy parkapcsolatbn egy no szemely sem szeret nagyon rajonni,es tudomast venni rola.De a parom nagyon nezegeti a mesztelen noket,k.rvakat.Nagyon probalja titkolni,de nem sikerul neki,mindig talalok nyomot.Ne kovezzetek meg,hanem inkabb segitsetek,nem tudom mar hogy az onbizalmam a pokolban van vagy mar szinte nem is letezik,egyszeruen ugy lesullyedtem,hogy nagyon szomoru vagyok.Amikor rakerdezek,mondom neki,legyszives mondja meg,hogyha nezegeti,csak szeretnem tudni,nem akarom azt hogy akarmikor jovok minden nyomot tuntessen a geprol,amit most tesz,egyszeruen konyebben viselnem lehet,ha tudnam.A vegere nagyon kiakadtam es mondtam,hogy nem birom mar tovabb,hogy folyton a nagy meno testeket nezni,habar tudom,hogy en sem vagyok olyan rossz kinvezetu,sot :( min den alkalommal latom hogy megorul ertem,az agyban.Megis itt a DE... :( amikor felhoztam neki,veszekedtunk,azt mondta nem bizok benne,es fogjam fel hogy NEM nez semmit az interneten,semmit,es hogy ne tegyem ezzel tonkre a kapcsolatot,mert bekepzelem.Erre tegnap eljottem hozza,meglatom a Historyban, "playboy" ....
Nem tudom mar hogy hanyadan vagyok,vagy nincs erom felfogni vagy nem tudom,de ugy erzem ez engem meg fog olni...Tudna valaki tanacsot adni? :/ 18.L
Nem a barátoddal van baj, hanem veled. Valószínűleg valami más miatt van mélyen az önbizalmad, ezért zavar ez ennyire.
A férfiak igen, megnézik a nőket, pláne a jó nőket. Nem csak a gépen, hanem egy filmben is, vagy az utcán sétálva. Logikusan végiggondolva nincs hát miért aggódnod, mert mindezek ellenére régóta veled van.
Azt se felejtsd el, hogy amikor megnéz egy képet, ott a nő csak egy formás test, te viszont teljes ember vagy, akit szeret, személyiséggel. Hatalmas különbség!
Próbáld meg megkeresni a probléma forrását és visszaszerezni az önbizalmad. Egész biztos, hogy ha ez ennyire zavar, akkor ott valami más van a háttérben. Nincs probléma a szüleiddel? Tanulással? Bármivel... Lehet, hogy nem szereted már igazán a barátod? Tényleg bármi lehet a gond, de a képnézegetés csak a felszín, felesleges azt kapargatni, áss a mélyére. Ha megtalálod és sikerül megoldani, akkor máris jobban érzed majd magad és az önbizalmad is visszajön. Hajrá! :)
Igen a legfontosabbat meg ne irtam...Azzal kezdodott minden,hogy meglattam egy beszelgetest a baratjaval,aki egy rohadt onzo alak,es csak azt akarja talan hogy a parom szabad legyen. 2 honapja tortent a dolog,a baratja azt irta a paromnak,mikor szexelunk harmasban?erre a parom:ha fizetunk egy k.rvat" ujra a parom "de en nem birnam harmasban ferfival,inkabb tobb novel egyszerre"
Hat igen.....itt valtozott meg bennem,minden dolog ami viragott egy even at.Amikor kiderult,nagyon sirt,eloszor lattam sirni,annyira bantotta,lattam rajta,hogy nagyon faj neki,de ezerszer elmondta,hogy csak vicceltek,es soha nem lenne kepes.masodik lany vagyok eleteben,o 22.eves..Sajnos ezt meg mai napig sem tudom felfogni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!