Mit tegyek? Hogy segítsek a barátomnak?
Barátomnak volt 2 jó barátja, mindent velük csinált. Az történt, hogy az egyik barát nem volt őszinte, és ki akarta túrni a barátomat, és sikerült is neki. Pedig barátom tényleg a legjobb barát.
Most olyan szomorú lett barátom,mert tettek fel új közös képeket. Aki kiitúrta, arról megvan a véleménye, de a másik srácot még mindig kedveli, de ő nagyon befolyásolható. ez a srác ki akart vele békülni, de a másik srác lebeszélte.
Most döntöttem el, hogy írok a srácnak, egy próbát megér, hátha észhez tért már. (én is ismertem őket,vagy 3 évig)
Szerintetek mit írjak,és milyen hangnemben? Nem bírom nézni, hogy barátom nagyon szomorú, de ő úgyse írna neki soha :(
Segítsetek!!!
nehogy írj már neki!
azzal csak magadat/magatokat minősítenéd.
ne csinálj velük semmit,vagy ha írsz akkor a befolyásolható srácnak írj
de inkább a barátod írjon neki
gondolj csak bele,ha a másik fiúnak írnál egy levelet hogy milyen egy bunkó köcsög,ő csak jót nevetne rajtatok,hogy milyen szánalmasok vagytok
engem nem minősítene, hisz ez az igazság, én az elején megmondtam a barátomnak, hogy sztem nem jó ember.
szerintetek nem szemétség, hogy befolyásol vkit, azért, hogy kisajátítsa?
na mindegy, lehet h írok a rendesebb srácnak, ha ezért lenéznek, az őket minősíti
nagyon kínps helyzetbe hoznád ezzel a barátodat.
a csaja pitizzen az ex barátnak a barátságáért?? hááátt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!