Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem vagyok elég jó neked". MIÉRT?
Ha hiszitek, ha nem, srác vagyok és nem lány. Csak azért írom le, mert visszaolvastam az összes ilyen kérdéssel, témával foglalkozó felvetést ezen az oldalon, és 95%-ban nők írtak ilyen és ehhez hasonló dolgokat.
Előre leszögezem, hogy nem az a célom, hogy felmagasztaljam magam, hiszen számtalan hibám van és egyáltalán nem vagyok tökéletes.
Több, mint fél éve megismertem egy lányt az interneten. Legyen annyi elég róla, hogy számtalan csalódás érte, ok nélkül bántották, kihasználták, megcsalták. Vagyis az önbizalmát porig rombolták.
Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy a segítségére leszek. Igen, ilyenkor jön a kérdés, hogy: "nem vagy te álszent kicsit, fogadjunk, hogy bombázó!"
Igen az. És egy csodálatos ember is egyben. Neki is joga van a boldogsághoz, amit igazán soha senkitől nem kapott meg. Lényeg a lényeg, ahogy megismert, megismertük egymást, jött az őszinte, tiszta szerelem.
De az önbizalma olyan szinten le van nullázva, hogy azt mondogatja nekem: "te mást érdemelsz, nem engem" vagy "én nem vagyok elég jó neked" és ehhez hasonló nem túl szép dolgokat.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám lerombolni ezeket a falakat, hogyan tudnám megváltoztatni a gondolkodásmódját? Mert ez miatt nem tudom komolyabb mederbe terelni a dolgokat...pedig nagyon szeretném...
Talán azzal, hogy kitartok mellette, akkor is, amikor nem akar látni és azt mondja: "túl jó vagy, nem érdemellek meg". Örökké szeretni fogom és talán egyszer áttörik a fal.
Ha valakinek van jó ötlete, tanácsa, hasonló cipőben járt, mint én, és hónapokig nem látta azt, akit szeret, de mindvégig vele volt, online, telefonon és erősítette a lelkét, az megoszthatná velem a gondolatait.
Előre köszönöm.
F/25
Mi vagy te? Máltai szeretetszolgálat?
Dugd meg azt cső.
nekem is mondogatta egy nő annak idején ezt, a végén kiderült, hogy én nem voltam elég jó neki és lelépett egy másik pasival.
ez a nem vagyok elég jó neked, az azt jelenti, hogy vedd már észre, hogy soha nem foglak igazán szeretni és csak szánalomból maradok veled, mert nem akarom, hogy megtudja mindenki, mekkora szemét vagyok amiért szimplán kiraknálak az életemből, közben az egojukat is növelik a de te vagy a legjobb legszebb nő a világon kezdetű magasztalások.
szivat téged... talán még pénzre is le fog venni téged...
ne bízz benne...
A leírás nélkül nekem az jön le, hogy a nem vagyok elég jó.... legyünk csak barátok ... legalábbis én ha ilyet mondanék valakinek tuti ilyenre gondolnék... ja és igen leírással együtt ugyanez
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!