Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit követtem el hogy semmibe vesz a barátom?
mert férfi.
mi férfiak,meg nem bu-ziskodunk neten.
ha valami fontos azt élőben.
összekevered egy barátnőddel ami hiba.
nekünk az ilyen virtuális beszélgetések kb egyenértékűek egy fogtöméssel.
uh te nem ismered őt,fejezd be a hisztit!
El kéne vele erről beszélgetni személyesen, hogy lásd a fejét, a reakcióit. Oké, hogy nem olyan neten át a dolog, de az hogy semmit nem ír vagy csak ok és sosem ér rá ki tudja miért, azért az nem normális ha folyamatosan és semmi indok. Én is lefosnám őt, fel sem mennék vagy másokkal beszélgetnék. Észre kell, hogy vegye magát. Ha nem, az már gond.
Én is mindig ki voltam akadva még az exnél, mert az meg nem egyszer mondta hogy beszélgetés helyett inkább menjek és játszunk vagy olyat amikor véletlenül sem csak velem kell foglalkoznia. Untam én is és mindig volt ezért vita. De semmit nem ért a lelkére beszélés.
Remélem te sikeresebben fogsz járni ami a megoldást illeti!
Te, nem lehet, hogy arra gondol, hogy a sok virtualitás mellett az elkapott vírusod is számítógépes?...
próbáltál már vele telefonon beszélni? hátha úgy jobban megy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!