Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam volna?

Figyelt kérdés
A barátommal pesten együtt lakunk. Most hazajöttünk karácsonyra vidékre. Úgy volt hogy majd jön hozzám karácsonykor,és én is megyek hozzá majd a két ünnep között mielött visszamegyünk. Mióta 22-én hazajöttünk kérdeztem h melyik nap jön? 25-26? Anyukám is akarta volna tudni,de a válasz mindig nem tudom volt. Ma sem jön,nagyon bánt h itt a karácsony és ő nem tölt velem egy napot se. Kérdeztem tőle az elöbb h és akkor én mikor menjek el hozzájuk,akkor is csak sorolta h ezzel meg azzal a baráttal találkozik. Értem én h ritkán jövünk haza 2-3 havonta és a barátokkal is akar találkozni,de nem igaz h egy napot se tölt velem. Azt mondta h mi lenne ha ma nem is találkoznánk,hisz pesten ugyis együtt lakunk. Mondtam neki h lehet vissza se megyek én. Irt egy sms-t h nem érti min huztam fel magam,majd jan.2-án jön értem. puszi
2012. dec. 26. 16:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%

Na de őszintén! Kinek hiányzik az, hogy egy napig az anyóspajtásékkal legyen? Nem is vagytok még házasok, akkor minek ez a családi együttlét?

Ti meg együtt laktok, vagytok együtt éppen eleget!

2012. dec. 26. 18:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Jóban van anyukámmal,amig mmég itthon laktunk nem volt gond h átjön és találkozik anyukámmal,ttavaly is átjött...

tavaly már 25-én este meglepett és jött :) pedig csak 26-ra mondta magát h jön.

Most meg nem is akar jönni.. :(

lehet már megunt h együtt lakunk... :(

2012. dec. 26. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!