Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam volna?
Sztem nem reagáltad túl!
Abból, hogy azt irta jan.2-án megy érted úgy tűnik a szilvesztert is külön akarja tölteni!!
Azért ez nekem durva lenne, hogy karácsonykor 1 napot sem töltünk eggyütt... de még csak a szilvesztert sem. Azért, ha 2-3 havonta hazajártok nem töltöttök olyan egetrentgető időt külön a családtól, barátoktól, hogy ezt másképp ne lehessen megoldani!
Sztem normális kapcsolatban kb.: igy nézne ki a dolog (számomra)! A Szent estét együtt töltitek vagy mindenki a saját családjánál külön-külön! Aztán eggyütt 25.én az egyik családnál, 26.án a másiknál. 27-től pedig lehetne barátkozni... mindenkinek a saját falucskájába... Majd Szilveszterkor megint eggyütt ....!!!
Mondjuk ez attól is függ mekkora távolságra vagytok egymástól! De ha igy nem is működik valahogy mindenképp meglehetne oldani... egy biztos nem úgy ah a kedvesed!!!
Lehetne pár kérdésem??
Mióta vagytok eggyütt? Mióta laktok eggyütt Pesten??
És hány km-re vagytok egymástól???
Na még egy kérdés szeptember óta hényszor voltatok otthon??
Egyébként azt gondolom 25km nem távolság!!! Meglehetne simán oldani, ha akarná de nyilván valóan nem akarja!
És még arra sem foghatja, hogy régóta eggyütt laktok és végre "fellélegezhet" !!!
Letojja a fejed már bocs... és úgy tűnik örül neki, hogy nem kell veled lennie...
Semmit nem jelentesz neki! A karácsony a szeretet ünnepe, ezt a szeretteinkkel és nem a barátainkkal töltjük. Egyetértek azokkal, akik azt vallják, nem csak karácsonykor kell szeretni egymást, de mégis ennek van egy fílingje, ráadásul te és a családod várta őt.
Nem mentség az, hogy Pesten úgyis együtt éltek. Nem haverok vagytok, hogy na, most a családommal vagyok, aztán majd , ha megyünk vissza dolgozni, megkapod azt az apróságot, amit neked szántam.
Szerintem gondolkozz el rajta, hogy ő csak lakótársat, "pótanyukát" keres magának Pestre, vagy tényleg szeret téged. Mert az az ember, nem így viselkedik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!