Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagáltam volna? Mi a...

Túlreagáltam volna? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit egy jó pár éve ismerek. Nem tudom miért, de úgy alakult, hogy a férjemmel még csak mostanában ismerkedtek jobban össze. Folyamatosan csipkelődtek egymással, ami engem nem zavart, hiszen mindkettőjükben 100%-san megbízom, sőt, kifejezetten hiszek a férfi-nő barátságban. Sajnos, szerintem már túlzásba estek. Az Auchanban, az állatorvosi rendelőben, a piacon, tehát gyakorlatilag bármerre mentünk, mindenhol csak "marták" egymást. Az egy dolog, hogy mindenki minket nézett, még mindig nem szóltam. Aztán történt az, hogy vásárlásnál vissza kellett mennem a mosdóba, és kértem a férjem, hogy jöjjön oda a bejárathoz, mert sietünk. Nem jött, mert megint "marták" egymást a kocsiban ülve. Mikor haza értünk, kértem, hogy segítsen nekem, erre elaludt mellettem ülve. Minden az én nyakamba szakadt. Bepipultam, és elkezdtem kiabálni, hogy miért nem költözől össze a ...-val, hiszen rá mindig van időd? Vele játszani nem álmosító, csak nekem segíteni? Ezen a napon este mentünk az állatorvoshoz. Én kiszálltam a kocsiból, hogy fentartsam a sort. Feltünt, hogy akkor nem játszottak, sőt, furcsán viselkedtek. Kiderült, hogy a férjem elmondta a ....-nak, "hogy azt mondta a kedves nejem, hogy nekünk össze kéne költözni". Nekem annyira rosszul esett, hogy a hátam mögött mondta el, hogy még a gyűrüt is levettem. Ráadásul 12 év házasság után azt mondta, hogy nincs igazam, amiért ezt mondtam neki. Én egy bocsánatkérés után meg tudnék nyugodni. Szerintetek túlreagáltam?
2010. szept. 7. 13:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Hát a fene se tudja! Az ilyen játékos csipkelődésből még bármi is kialakulhat,nem ez lenne az első eset.
2010. szept. 7. 13:25
 2/26 anonim ***** válasza:
91%

Hát szerintem nem reagáltad túl,mert ez nagyon nagy b*nkóság volt a férjedtől is,meg a barátjától is...

De ha nem változtat akkor válj el,mert nem mehet így sokáig

És remélem ezzel nem bántottalak meg

2010. szept. 7. 13:27
 3/26 anonim ***** válasza:
96%
aztmondják jobb félni mint megijedni,én rajtuk tartanám a szemem..manapság nehéz bízni bárkiben is sajnos.Sztem nem reagáltad túl!!te sem spanolsz gondolom ilyen szinten a párod haverjaival..lehet ő is nézne csúnyán...
2010. szept. 7. 13:28
 4/26 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy szeretem. És még ráadásul most én érzem magam szarul, hogy miattam nem szórakoznak, csak úgy vannak.
2010. szept. 7. 13:28
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
ti sülve-főve hármasban vagytok? amúgy meg szerintem találkozz a barátnőddel kettesben és így megoldódik ez a probléma.
2010. szept. 7. 13:29
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sem reagáltad túl, a férjed meg paraszt volt, hogy visszamondta! Amúgy azon sem lepődnék meg, ha ennek a kis évődésnek az lenne a vége, hogy egymás karjaiban kötnek ki! :S
2010. szept. 7. 13:30
 7/26 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem úgy viselkedtél, mint egy hisztériás liba.

Felnőtt emberek ezt nem gyűrűlevétellel intézik, hanem egymás arcába mondják, de kulturáltan. Te is a barátnőd háta mögött mondtad a férjednek, amit mondtál, nem értem, mi a probléma. Azt kaptad vissza, amit adtál.

Egymást szerető emberek közt nincs szükség bocsánatkérésre és megkövetésre, ha nem szándékosan bántották meg egymást.

2010. szept. 7. 13:33
 8/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk sülve-főve együtt, csak ha vásárolni megyünk, akkor szoktuk magunkkal hívni, hogy ne keljen cipekednie.

Szoktam vele kettesben lenni. Sőt, én aznap este felhívtam őt, és Ő nyugtatott meg.

2010. szept. 7. 13:36
 9/26 anonim ***** válasza:
95%
nem reagáltad túl. bár én nem tudom, az én barátnőm ne vicceskedjen az én férjemmel. ez nem azt jelenti, hogy nem barátkozhatnak és nem lehetnek jóban, de elvárom mindkettőtől, hogy tudják, hol az a határ, ami rám nézve még nem sértő. feltételezem, a férjemnek sem tetszene, ha én marha jól érezném magam rendszeresen a haverjával a kocsiban ülve és várnám amíg ő bevásárol. én mondjuk azonnal szóvá teszem a nem tetsző dolgokat, mert ha magamban kellene tartanom, akkor robbanok.
2010. szept. 7. 13:38
 10/26 anonim ***** válasza:
79%
Én rajtuk tartanám a szemem, az ördög nem alszik. A barátnőt meg nem vinném magammal sehova.
2010. szept. 7. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!