Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagáltam volna? Mi a...

Túlreagáltam volna? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit egy jó pár éve ismerek. Nem tudom miért, de úgy alakult, hogy a férjemmel még csak mostanában ismerkedtek jobban össze. Folyamatosan csipkelődtek egymással, ami engem nem zavart, hiszen mindkettőjükben 100%-san megbízom, sőt, kifejezetten hiszek a férfi-nő barátságban. Sajnos, szerintem már túlzásba estek. Az Auchanban, az állatorvosi rendelőben, a piacon, tehát gyakorlatilag bármerre mentünk, mindenhol csak "marták" egymást. Az egy dolog, hogy mindenki minket nézett, még mindig nem szóltam. Aztán történt az, hogy vásárlásnál vissza kellett mennem a mosdóba, és kértem a férjem, hogy jöjjön oda a bejárathoz, mert sietünk. Nem jött, mert megint "marták" egymást a kocsiban ülve. Mikor haza értünk, kértem, hogy segítsen nekem, erre elaludt mellettem ülve. Minden az én nyakamba szakadt. Bepipultam, és elkezdtem kiabálni, hogy miért nem költözől össze a ...-val, hiszen rá mindig van időd? Vele játszani nem álmosító, csak nekem segíteni? Ezen a napon este mentünk az állatorvoshoz. Én kiszálltam a kocsiból, hogy fentartsam a sort. Feltünt, hogy akkor nem játszottak, sőt, furcsán viselkedtek. Kiderült, hogy a férjem elmondta a ....-nak, "hogy azt mondta a kedves nejem, hogy nekünk össze kéne költözni". Nekem annyira rosszul esett, hogy a hátam mögött mondta el, hogy még a gyűrüt is levettem. Ráadásul 12 év házasság után azt mondta, hogy nincs igazam, amiért ezt mondtam neki. Én egy bocsánatkérés után meg tudnék nyugodni. Szerintetek túlreagáltam?
2010. szept. 7. 13:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem reagáltad túl,de azért be kell látni,hogy a férjednek és a barátnődnek érdekes kapcsolata van én csodállak,hogy egyáltalán eddig nem verted ki a biztosítékot:)
2010. szept. 7. 13:41
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Én is azt mondom, hogy a barátnőt szépen le kell építeni, ne vigyétek magatokkal. Ahogy én látom, valami alakulgat a férjed és a barátnőd között, ne hagyd, hogy ez odáig fajuljon, hogy összejönnek és ne is veszekedj emiatt a férjeddel, mert azzal is csak a barátnő malmára hajtod a vizet! Szóval a megoldás: hagyd ezt most annyiban, csinálj minél több közös programot a férjeddel (amit mindketten szerettek vagy amit ő szeret), a barátnőt meg hanyagold egy ideig.
2010. szept. 7. 13:44
 13/26 anonim ***** válasza:
14%
Basszus, egy pár sorból látni, hogy itt "valami alakulgat"... ez nem a Sonadoras, vagy mi a fsz, ez a való élet. Ha téged zavar, hogy a férjed mással is jól elvan, akkor zárd ketrecbe.
2010. szept. 7. 13:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod nekem akkor vált volna gyanussá, hogy talán több van köztük, mikor azonnal visszamondta a párod a dolgokat. Szerintem, ha csak szimplán "barátok" lennének akkor a kettőtök közti beszélgetést nem mondja el. Nálunk ilyen a páromnak eszébe sem jutna, pedig volt rá példa, hogy épp akkor volt nálunk a barátnőm, mikor köztünk épp "mosolyszünet" volt. Az Én véleményem az, hogy egyáltalán nem reagáltad túl a dolgot. Mostmár nagyon nyitva kell tartanod a szemed, és kisebb "hazugságokkal" csökkenteni kéne a találkozgatásokat.
2010. szept. 7. 13:56
 15/26 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem az ilyen vicces csipkelődés a legveszélyesebb dolog. Hasonlóban volt részem, én voltam az egyik fél, de mikor kezdett volna túlmenni a határokon a dolog, leállítottam, azóta nem is beszélünk.
2010. szept. 7. 14:01
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz pasit a barátnődnek!!!Sztem az ilyen csajok hajlamosak bele esni a tökéletesnek hitt férjekbe....aki vásárolni megy anyácskával stb....
2010. szept. 7. 14:03
 17/26 A kérdező kommentje:

13:56-osnak!

Nekem nem volt gyanús a kapcsolatuk. Mint írtam nem vagyok féltékeny. Egyszerűen hátbaszúrtnak érzem magam.

Egyébként az a baj, hogy a legtöbb válaszban az van, hogy van valami köztük. Szerintem nincs. Nem erre voltam kiváncsi a válaszokban.

A mai napig nem tudom hova tenni ezt a veszekedést. Mi idáig szinte soha nem veszekedtünk, mindent meg tudtunk beszélni. Most még ezt sem sikerült. Én másnap kértem a férjem, hogy beszéljünk róla, erre még akkor is én voltam a hibás, mert hogy én már elkönyveltem őt egy szemétnek, én vettem le a gyűrüt, stb.

2010. szept. 7. 14:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

így van!

minek nektek hármasban eljárkálni ide-oda?! én nem barátkoznék ilyen p.csával, az biztos! ennek nem lesz jó vége.

2010. szept. 7. 14:10
 19/26 anonim ***** válasza:
22%
Sztem nem az a gond, hogy túlreagáltad, hanem azt, hogy ezt talán nem ilyen formában kellett volna közölni a férjeddel. Ez kicsit ilyen hisztisnek hangzik, legalábbis a számomra. Sztem inkább higgadtan kellett volna vele közölnöd, hogy rosszul esik, hogy neked nem segít, és nincs rád ideje, amikor a barátnőddel meg olyan jól elvan.
2010. szept. 7. 14:24
 20/26 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Ha a férjed meg ezek után nem látja, hogy mi a baj, akkor itt sztem nagyobb gondok is vannak (és nem én most nem arra gondolok, hogy megcsal, hanem arra, hogy még csak bele sem gondolt a te érzéseidbe, álláspontodba).

2010. szept. 7. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!