Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagáltam volna? Mi a...

Túlreagáltam volna? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit egy jó pár éve ismerek. Nem tudom miért, de úgy alakult, hogy a férjemmel még csak mostanában ismerkedtek jobban össze. Folyamatosan csipkelődtek egymással, ami engem nem zavart, hiszen mindkettőjükben 100%-san megbízom, sőt, kifejezetten hiszek a férfi-nő barátságban. Sajnos, szerintem már túlzásba estek. Az Auchanban, az állatorvosi rendelőben, a piacon, tehát gyakorlatilag bármerre mentünk, mindenhol csak "marták" egymást. Az egy dolog, hogy mindenki minket nézett, még mindig nem szóltam. Aztán történt az, hogy vásárlásnál vissza kellett mennem a mosdóba, és kértem a férjem, hogy jöjjön oda a bejárathoz, mert sietünk. Nem jött, mert megint "marták" egymást a kocsiban ülve. Mikor haza értünk, kértem, hogy segítsen nekem, erre elaludt mellettem ülve. Minden az én nyakamba szakadt. Bepipultam, és elkezdtem kiabálni, hogy miért nem költözől össze a ...-val, hiszen rá mindig van időd? Vele játszani nem álmosító, csak nekem segíteni? Ezen a napon este mentünk az állatorvoshoz. Én kiszálltam a kocsiból, hogy fentartsam a sort. Feltünt, hogy akkor nem játszottak, sőt, furcsán viselkedtek. Kiderült, hogy a férjem elmondta a ....-nak, "hogy azt mondta a kedves nejem, hogy nekünk össze kéne költözni". Nekem annyira rosszul esett, hogy a hátam mögött mondta el, hogy még a gyűrüt is levettem. Ráadásul 12 év házasság után azt mondta, hogy nincs igazam, amiért ezt mondtam neki. Én egy bocsánatkérés után meg tudnék nyugodni. Szerintetek túlreagáltam?
2010. szept. 7. 13:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%

Nem reagáltad túl, de ez ígynagyon gáz! Ne menjetek együtt vásárolni, meg sehová! Te találkozz a barátnőddel kettesben, de a férjednek ott semmi keresnivalója!

Oké, hogy te tudod, hogy nincs köztük semmi, de valószínűleg megfordult már a fejükben és nem kéne, hogy bekövetkezzen....

2010. szept. 7. 14:35
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem viszonyuk van vagy hamarosan lesz.
2010. szept. 7. 14:42
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

A helyzet az, hogy a barátkozás és a flörtölgetés nem ugyanaz!!! Ezt neked kell érezned, hogy mennyire flörtölget a barátnőd a férjeddel. Lehet hogy a férjed egyelőre tök ártatlan, és nem veszi észre, de lehet hogy a kedves barátnőd szemet vetett rá...

A legjobb megoldás teljesen leépíteni a nőt. Ne találkozz vele, mindig mondd hogy nem érsz rá, ne keresd. majd lekopik. Felesleges ez a barátság.

Mellesleg ne mondd nekem, hogy nem lettél féltékeny :) különben nem lett volna ez a hisztijelent.

2010. szept. 7. 15:15
 24/26 anonim ***** válasza:

Szia! Amit mondtál nem túlzás, de a hangnem az igen, s a gyűrűlevétel az szörnyű. Azt a végső esetben szokták levenni, amikor már tényleg vége.

Valami kiváltotta belőled ezt a mondatot, ezt kell megvizsgálnod. A pároddal le kell ülni megbeszélni a dolgokat. A sértődésnek semmi értelme mert az nem visz előre.

2010. szept. 7. 15:31
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Hiába söpröd a dolgokat a szőnyeg alá, te is érzed, hogy nem stimmel valami!

Azzal a nővel van kedve csipkelődni, de neked nincsen kedve segíteni.Tiszte sor.

Nyisd ki a szemed, nem reagáltad túl, csak észrevetted a jeleket!Lépjél fel határozottan, vagy erről a kapcsolatról nemsokára csak múlt időben fogsz beszélni!

2010. szept. 7. 15:57
 26/26 anonim ***** válasza:
én is rágtam be ilyen miatt és én tudom magamról h hisztis vagyok nekem nem túlzás amit csináltál és felháborító h visszamondta amit neki mondtál.
2010. szept. 7. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!