Kinek volt igaza? Túlreagáltam?
Fiatal párként, akik most kezdik az életüket nem igazán engedhetjük el magunkat anyagilag. Minden kiadást megkell gondolnunk, mert szó szerint következő napra is kell gondolni. A következő történt: Átjött a tesóm, hogy hárman (párommal) együtt töltsük az estét. Gondoltam, hogy most egy kicsit bevásárolok és megveszem a párom kedvenc üditőjét. Mivel nem volt nyitva semmi, így az éjjel-nappaliban vettem meg, így 2 literes üditőért fizettem 500 forintot. A párom mondta, hogy ő nem kéri, de megvettem neki és a tesómnak. Hazafelé elkezdte mondani, hogy mennyire fölösleges volt ez a kiadás..folyamatosan mondta a magáét én pedig replikáztam, hogy ez nem volt fölösleges kiadás, a cigi az, ez nem. Tovább mondta, az egész helyzet a tesóm előtt is kellemetlen volt. Annyira felidegesítettem magam, hogy kiöntöttem az egészet az utcán. És mondtam: NA látod, most volt fölösleges kiadás!
Utána még veszekedtünk ezen egy sort. És az egész helyzet annyira méltatlan volt, ilyen hülyeségen vitatkozni. De amit ő mondott azon én húztam fel magam, amit pedig én említettem azon ő idegesítette fel magát. Azóta megbeszéltük, de persze nem jutottunk dűlőre. Szerintetek kinek volt igaza?
ha nem öntötted volna ki a lét, akkor Neked, Így viszont.. sajna vesztésre állsz!!!!
legközelebb szólj előre, hogy hol locsolsz, megyek lefetyelni!
Én a fejére borítottam volna!
Olyan idegesítő tud lenni a világ!
Megértelek, jól tetted!
Szerintem meg egyikőtöknek sem volt igaza. Ez csupán nézőpont kérdése.
Nincs igazság.
Legközelebb beszéljétek meg vásárlás előtt, hogy mire van keret, és mire nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!