Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van köze a médiához ahhoz szerintetek, hogy ma nem szeretik a duci pasikat, csajokat?
Szerintem nem a média tehet róla. Ha most a közgazdasági tanulmányainkat elővesszük (nem vagyok közgazdász!) akkor beugrik hogy mindig azok a javak az értékesebbek, amelyekből kevesebb van.
Mostanában eddig soha nem látott bőség van az élelmiszerek terén. Minen honnan zaba folyik. Mindig mindenki eszik. Sokan elhíznak. Úgyhogy a karcsúak -mivel realtív kevesen vannak- azért ilyen üdvösek. SZERINTEM
"a jólétet jelentette, nem a vonzódás tárgyát"
Pont az a lényeg az egészben, hogy a jólét = vonzódás. Csak most más testi adottságokban nyilvánul meg a jólét, mint régen.
nem lenne elég pár év, h megváltozzon az a fajta divat, közízlés, ami évtizedek alatt alakult ki, ha a kifutómodellekre gondolsz...de azok nem tartoznak a pasik ideáljai közé...az csak a divattervezőknek jó, mert jól áll rajtuk a ruha...a vékonyság divatjához évszázadokat kell visszamenni
régebben a kövérség volt a gazdagság szimbóluma, ennek evolúciós oka van, ma pedig a vékonyság a gazdagság szimbóluma, szóval összetett a dolog
de szerintem a legfontosabb, h mindenki elégedjen meg az adottságaival, mert ez úgyis genetika a nagy része, kis része pedig formálható tetszés szerint akaraterővel és sporttal
(nekem dobhatna valaki pár kilót, de csak oda, ahova kérem)
ez egy idiótaság. nem a média miatt bukom a pocakos pasikra.
amúgymeg van egy kazal tehetséges és gyönyörű telt modell, a Ford Models foglalkoztatja őket.
Én duci lány vagyok. Az egész családom duci, de nem vagyunk punnyadtak. A helyzet az, hogy jó kondiban vagyunk, nem hagyjuk el magunkat, nem zabáljuk tele magunkat, de a genetikánk olyan, hogy modell alkatúak soha az életben nem leszünk. 22 éves létemre soha nem volt gondom a pasikkal. Nem tunya, ronda pasijaim voltak. 3 hónapja férjhez mentem, két év együttélés után. A férjem sem ronda. Hanem szemrevaló férfi. És ezt onnan tudom, hogy mindig mondják, milyen csinos férjem van.
Szerintem attól, hogy valaki duci, még nem jelenti azt, hogy ronda. Mert, ha van egyfajta kisugárzása, és ad magára, magabiztos, vidám, nem lesz gondja a pasikkal.
Előítéletek természetesen mindenhol vannak, és lesznek is, DE úgy gondolom, az adott személynek kell kiharcolni saját magának a tiszteletet, és megmutatni, hogy Ő bizony nem az a "tipikus duci" lány, hölgy.
Igen! És azok a büdös ókori görögök is csupa izmos szobrot faragtak, a K__va életbe!
Ugyan már! A középkorban kövér nőket a hozományukért vettek el, és csalták őket.
És Sisi? Ő volt minden idők legszebb császárnője és a derékbősége 60 cm volt! 60 cm, fűző nélkül!!! És ő még a mai napig is szépségideál!
Ha annyira divatos lett volna kövérnek lenni, miért hordott minden tehetősebb nő fűzőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!