Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tetszenek nekem, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek nekem, az átlagos meg duci molett husis csajok?

Figyelt kérdés
18/F vagyok.Vonzódóm hozzájuk,nem sikerült ilyen nagy méretekkel rendelkező lányt találnom.
2012. nov. 25. 08:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
külföldi adón néztem, hogy volt egy csaj akinek a pasija arra élvezett, hogy mindig ducibb lett XDDD és a csajnak az volt a célja, hogy 450kg legyen nagyon durvaaaaaa, de gondolom te nem az ilyenekre gondolsz :D
2012. nov. 25. 08:52
 2/19 A kérdező kommentje:
Első válaszoló nem, nem erre gondoltam én. vonz nagy mell,nagy segg a nagy has látványa. Az ilyen lányok le akarnak fogyni, mert nem tetszenek a fiúknak.
2012. nov. 25. 08:55
 3/19 anonim ***** válasza:
Mert így vagy összerakva. Nekem miért tetszenek a hosszú hajú, kecskeszakállas férfiak? :D
2012. nov. 25. 08:56
 4/19 sanyika01995 válasza:
Nekem is tetszenek a husis lányok, ez nem betegég :)
2012. nov. 25. 09:19
 5/19 anonim ***** válasza:

Mert benned még az ősi ösztönök tombolnak...

Hidd el, nem vagy egyedül! Kb a férfiak legalább harmada preferálja a telt alkatot, ennek a fele van vele úgy, mint Te kb...

Tudom, mert én is ilyen nő vagyok, és volt pár férfi az életemben. A férjem is így szeret :).

De a nagy többség egyszerűen nem vállalja fel, mert azok, kik a vékony nőket szeretik, nem igazán tolerálják a másik ízlést. Hanem rögtön kezdenek fújolni... meg ledisznózzák a kövérebb embereket...

Így inkább titokban rajonganak... és úgy gondolják, ők betegesek azért, mert nem a vékony nőkre izgulnak...

Pedig csak nem vagyunk egyformák, így az ízlésünk sem az...

2012. nov. 25. 09:21
 6/19 A kérdező kommentje:
Az itt a baj,hogy nem tudok találni ilyen alkatu barátnőt vagy lányokat.
2012. nov. 25. 09:24
 7/19 anonim ***** válasza:

Ennek két oka van:

1. Sok ducibb csaj nem fogadja el saját magát annak, részben esztétikai okokból, részben egészségi okokból... ezért lefogy...

2. Akinek esetleg nem okozna problémát, az azért igyekszik fogyni, mert folyton azzal szembesül, ő milyen disznó, meg fúúúúj... stb.

Aki meg ennek ellenére se fogyózik, az pedig nehezen hiszi el, hogy van, akinek így tetszik, hogy van, aki így látja izgatónak.... :)

2012. nov. 25. 09:54
 8/19 anonim ***** válasza:
nem mindegy? tetszenek azt kész:D
2012. nov. 25. 09:57
 9/19 anonim ***** válasza:
itt vagyok, molett vagyok ;)
2012. nov. 25. 10:05
 10/19 A kérdező kommentje:
nekem helyeseb tetszetősebbek molettek,mint vékony sportos alaktúak
2012. nov. 25. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!