Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek nekem, az átlagos meg duci molett husis csajok?
Figyelt kérdés
18/F vagyok.Vonzódóm hozzájuk,nem sikerült ilyen nagy méretekkel rendelkező lányt találnom.2012. nov. 25. 08:46
11/19 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj,csak igazából még társadalmilag nem elfogadott.Pedig egy husisabb csaj is lehet szép és csinos! :)
12/19 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló igazad van,egyet értek veled. Moletebb csaj,több pasit vonzana boldogabbak.Ők belül is jól néznek ki , és nem olyan pláza cicák és ribancok,mint egyes vékony lány.tisztelet a kivéltelnek. Babát váró nőket is férjük imádják,még ha moletnek néznek ki
2012. nov. 25. 10:37
13/19 anonim válasza:
Szerintem meg épp ilyen túlsúlyos vagy kövér lányokból van a legtöbb. Csak az én osztályomban van 4 nagy darab, igénytelenül elhízott lány, de akkora az egójuk, hogy akkor sem kellenének, ha vonzó, vékony alkatúak lennének.
14/19 A kérdező kommentje:
én ismerőseim és környezetembe nem ilyen van,átlagos vékony testalkatu több.
2012. nov. 25. 15:29
15/19 anonim válasza:
Nekem is az ilyen lányok tetszenek, úgyhogy nem vagy egyedül ezzel. :)
16/19 A kérdező kommentje:
gyakorikerdeseken itt,sok fiú bukik molett duci csajokr mint én is-
2012. nov. 26. 13:29
18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem,husis duci,molett lányokat. Elfogadom őket amilyenek,van mit rajtuk fogni.még ha babásan néznek ki szexisek és bombázoak. Mádai Vivien műsorvezető női is duci,mennyire jó csaj
2012. nov. 26. 18:28
19/19 anonim válasza:
Kedves 13-as!
Azért a gusztustalanul elhízott és a jólkinéző duci közt van különbség!
Én sem vagyok éppen vékony,de azért mindig figyelek a külsőmre.Szóval a kettő nem függ össze.Persze a duciságban is van egy olyan határ,amitől az már inkább undorító,mint vonzó még a ,,ducikedvelők" számára is...legalábbis szerintem.
11.válaszoló voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!