Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak olyan lányt, aki a barátnőm lenne és molett, duci, test alkatu?
Figyelt kérdés
vonzodom nagy darab lányokhoz,és őket elfogadom ugy ahogy kinéznek. HA ilyen barátnőm lenne,soha nem kérném meg,hogy fogyon le miattam.2012. dec. 10. 19:09
1/8 anonim válasza:
pedig van belőlük elég. lehet, hogy annyira válogatósak, hogy nem kellesz nekik
2/8 anonim válasza:
Pedig nagyon sok ilyen lány van.De ők azért valljuk be.Valamiért másabbak mint a vékonyabb lányok.
3/8 anonim válasza:
pedig ez a fajta tonnaszámra van, de ezeknek sem kellettél eddig ezek szerint. Biztos cipőeladó vagy mint szegény Bundy. csak ő utálta a dagadt nőket.
4/8 Thom12 válasza:
Irhatna nekem is ilyen lány!
Szeretném...
34/F
5/8 anonim válasza:
Hány éves vagy és hogy nézel ki, mert azért mert ducibbak az átlagosnál még nem azt jelenti hogy akárkivel összállnak
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Linkeljen már valaki rendes képet hogy mit jelent ez a husis,nagydarab,mert még mindig nem teljesen értem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!