Lencsilány14 kérdése:
FIUK! Nektek mi a véleményetek egy 15 éves duci csajról? (lent)
Figyelt kérdés
Nem egy olyan lányról beszélek aki olyan mint egy hordó hanem nagy fenék,nagy mellek,normál has inkább karcsú has...
na?
15 l
2012. nov. 15. 06:18
2/9 anonim válasza:
nagy segg, karcsú has? Azt nem hiszem el,képet!
3/9 anonim válasza:
nincs véleményem róla, mivel nem ismerem a személyiségét
5/9 anonim válasza:
Az a véleményem hogy lusta. Minden duci csaj lusta, ha nem lenne akkor lefogyna normálisra.
A kis formás fenék és mell sokkal szebb.
6/9 anonim válasza:
hülyeséget mondasz utolsó, vannak bizonyos betegségek, ami miatt az emberek meghíznak és nem tudnak lefogyni. vagy mozgáskorlátozottságok.
7/9 anonim válasza:
Bizonyos betegségek... igen, ez az elhízottak 5%-ára jellemző, a többi csak ül a gép előtt egész nap és sajnálja magát meg zabál összevissza. Persze engem nem zavar, mert nekik rossz ha elhíznak nem nekem.
8/9 anonim válasza:
Az, hogy most még duci, pár év múlva dagadt. A 15 még nagyon fiatal a túlsúlyhoz. Ha most nem fogy le, csak rosszabb lesz. De egyébként is a vékonyabbakat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!