Mondjátok el, miért is olyan jó normál alkatúnak vagy vékonynak lenni? Miért baj, ha valaki duci?
Én meg nagyon vékony vagyok, és folyton támadnak, hogy anorexiás vagyok...közben nem is...rendesen táplálkozom, és sokat sportolok...Szerintem ezért tűnök ilyen vékonynak, mert ami táplálékot beviszek, azt le is mozgom...ja plusz a genetika...Pl a csuklómon nagyon szépen látszik, hogy vékony csontozatú vagyok..És folyton beszólnak miatta...
Szerintem nem baj, ha valaki duci...Szerintem az a baj, hogy a ducibbakat, meg a soványabbakat is folyton mindenki lehúzza, és senkinek nem jó semmi...
Az embereket amúgy se a kilóik alapján kell megítélni...szerintem.
Mert szebb, jobb érzés, nem kell állandóan azon filózni, hogy na vajon látszik-e a háj ha leülök, bevág-e a nadrág derék/csípőtájon, vagy esetleg a póló ad ki minden hurkát.
Jobban lehet találni ruhát, és jobb érzés, hogy nem az L-eset kell nézni, hanem S-eset pl.
160 cm és 90 kg vagyok. Rengeteg csini ruhám van, imádok csinosan, nőiesen öltözködni.
Ha tudnátok, mennyi pasi leszólít naponta...
Nyilván nem vagyok megelégedve magammal 100%-osan, de magabiztosnak tűnik, jól öltözködöm, jó a kisugárzásom, a pasiknak kb ennyi kell első látásra.
"160 cm és 90 kg vagyok."
"Ha tudnátok, mennyi pasi leszólít naponta..."
Tudjuk, ne aggódj:D
Igen?
Akkor jó drágám, nem is vártam volna más választ tőled. Hiszen - mint az előző válaszodból kiderült - szerinted a pasiknak csak a vékony csajok jönnek be.
Elárulom kicsiszívem: egyáltalán nem. 120 kilósan volt olyan pasim, aki odáig volt a hasamért, és hidd el, nem csak 1 pasi volt ilyen. Havonta váltogattam őket.
Na csók a lapos hasadra és maradj csak az álomvilágodban, ahol a duci csajokat csak ritkán szólítják le. :)) Jaj istene, de szánalmas vagy. Hány éves vagy, 12?:))
Azért olyat nem mondtam, hogy a fiúknak csak a vékony csajok jönnek be. Vannak olyanok is, akik a kicsit húsibbakra buknak. De szerintem te már nem tartozol a húsibb kategóriába, 120 kilósan meg pláne nem tartoztál abba. Ettől függetlenül te is találhatsz párt magadnak.
"Elárulom kicsiszívem: egyáltalán nem. 120 kilósan volt olyan pasim, aki odáig volt a hasamért, és hidd el, nem csak 1 pasi volt ilyen. Havonta váltogattam őket."
Elhiszem, de hogy ezek a férfiak se adoniszok, az is fix:P
Miért lennék szánalmas? Tudod az mindent elárul, hogy ennyire bizonygatod a dolgot:) Huszonéves vagyok, ha ennyire érdekel. És a tisztánlátás végett leírom, hogy nem áll(t) szándékomban egyetlen duci lányt sem megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!