Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiúk! Tudnátok járni egy duci lánnyal?
Figyelt kérdés
Főleg 17-25 éves srácok válasza érdekel.Kort írjatok,és indokoljatok!
1.Hol van az a határ,amikor már nem járnátok egy lánnyal az alakja miatt?képet is linkelhettek.
2.Ha csak barátkozni akartok,mennyire veszitek figyelembe a külsőt?
És még írjátok le,milyen a ti külsőtök,alakotok,személyiségetek.Az igazat írjátok.köszi:)
2012. dec. 4. 19:01
4/27 A kérdező kommentje:
légyszi bővebben fejtsd ki
2012. dec. 4. 19:03
5/27 A kérdező kommentje:
magamról nem mutatok kepet.amugy ne a szetfolyos hurkas koversegre gondoljatok..nem a durvan elhizottrol kerdezek
2012. dec. 4. 19:04
6/27 anonim válasza:
Azt hittem te linkelsz képet,de félre olvastam.
7/27 A kérdező kommentje:
és barátkozni sem?de miért?barátkozásnál ennyire fontos a külső?
2012. dec. 4. 19:06
8/27 anonim válasza:
Barátkozásnál tényleg nem érdekel az alakja annak akivel barátkozom.
Nekem a normális- van rajta kicsit fogni " alkatú lányok jönnek be, a ducit nem tudom hova kell sorolni..
Külsőre 178 cm, 72kg, izmos testalkatom van.
Személyiségemről annyit mondok, hogy korrekt vagyok és becsületes vagyok, ugyanakkor türelmetlen és esetenként túl őszinte.
9/27 A kérdező kommentje:
vegulis linkelhetek majd kepet kesobb csak telorol vagyok most..
2012. dec. 4. 19:07
10/27 anonim válasza:
Én járnék, bár a duci nagyon relatív, mert a "kövér" már kizáró ok. Egy húsosabb lány is lehet szexi, lehet szép arca, lehet kellemes személyisége! Barátkozás szempontjából tökmindegy a külső, de azért legyen igényes ember. Én inkább vékonyabb testalkatú srác vagyok, személyiségemről nem sokat tudok mondani, mert magát nehezen ítéli meg az ember. 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!