Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal fiúk! Tudnátok járni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiúk! Tudnátok járni egy duci lánnyal?

Figyelt kérdés

Főleg 17-25 éves srácok válasza érdekel.Kort írjatok,és indokoljatok!

1.Hol van az a határ,amikor már nem járnátok egy lánnyal az alakja miatt?képet is linkelhettek.

2.Ha csak barátkozni akartok,mennyire veszitek figyelembe a külsőt?

És még írjátok le,milyen a ti külsőtök,alakotok,személyiségetek.Az igazat írjátok.köszi:)

2012. dec. 4. 19:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én nem,de ez egyén függő.Én se vagyok mackó típus,inkább szálkás,de jobban bejönnek a vékonyabb lányok,nem az anorexiás.:D Barátkozásnál meg nem igazán érdekel a külső,csak a belső,de járni nem járnék olyan lánnyal aki akár több kg. nálam.:D
2012. dec. 4. 19:38
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem a testalkat alapján döntöm el hogy járnék-e valakivel vagy sem. Tehát ha megvannak benne azok az emberi értékek tulajdonságok meg ilyen alap dolgok amiket elvárok(nem kell olyan húú de nagy dologra gondolni) és mellette duci, akkor persze gond nélkül. Ha meg belsőre nem olyan akit keresek tökmindegy hogy néz ki. Há' nem? Há' de. Nalátod. Mondaná Besenyő Pista bácsi :D

Mi az a határ? Szerintem mindenki képes meghúzni a határt a dagadt és a duci között, és kb mindenkinél ugyanott lesz. Tehát a duci a határ.

Én párszor megjártam ezzel a lánnyal barátkozok dologgal és minden alkalommal nagyon ráfáztam és elég csúnya vége lett, szóval ez a rész nálam kiesik.

Ami pedig engem illet. Hmm kezdjük a könnyebbik részével: 18 (januárban 19) éves vékony pasi vagyok. Igaz a vékony is relatív de a környezetem szerint nem betegesen vékony mivel kis izom is jár mellé, nameg állítólag nagyon jól áll nekem.

A személyiség.. na a kemény dió.. Mindenkivel más és más vagyok, de alapjaiban véve azt kapsz amit adsz(ezen múlik). Ha tahó vagy tőlem se várj mást de ha barátságos vagy meg kedves akkor én is az leszek, és mindez egy kis pimaszkodással és tréfálkozással megspékelve, amíg nem adnak okot hogy ezen változtassak.

A személyiséget nem könnyű kifejteni főleg dióhéjban nem, írj ha kíváncsi vagy rá :D

2012. dec. 4. 20:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Én a kifejezetten vékony lányokat szeretem. Barátkozásnál is relatív fontos, hogy egy lány jól nézzen ki, mert sajnos legtöbbször belém szoktak szeretni a lány barátaim, csúnya lányt meg lekoptatni is gáz, meg lefeküdni vele is, sőt mutatkozni sem túl jó olyan lánnyal, aki egy szint alatt van.
2012. dec. 4. 21:46
 24/27 anonim ***** válasza:
Kimondottan duci párti vagyok, bár nem vagyok 17... :) De én vékony/normál alkatú lánnyal nem járnék.. :D
2012. dec. 5. 15:34
 25/27 anonim ***** válasza:
A fiatal fiúk még a külsőre mennek meg a p.nára! Majd rájössz! Keress inkább egy igazi pasit, ha nem akarsz csalódni.
2012. dec. 25. 23:11
 26/27 anonim ***** válasza:

kicsit régi már a kérdés,de hátha látod a választ

én tényleg kövér vagyok,168 cm és 88 kg,és volt már barátom,most is van,és nem mellette híztam meg,ennél kövérebb voltam mikor összejöttünk,és még meg is kért rá,hogy ne foggyak le,szóval nálad szerintem inkább a hozzáállásoddal lehet aprobléma,szóval fel afejjel,és hidd el,hogy mindenki talál magának társat,akinek úgy tetszik ahogy van :)

2013. máj. 6. 13:30
 27/27 anonim ***** válasza:

A határ valahol a magasság - 100 összehasonlítva a kg-al környékén keresendő, (168cm/54kg=68:54). A lényeg az, hogy a második szám lehetőleg ne legyen nagyobb az elsőnél. Őszintén mondva legyen bármekkora súlyú és nálam max. 2-3 centivel magasabb, ha képen tetszik, akkor nem érdekelnek már a számok. Mind kapcsolatnál, mind barátságnál az anorexiás vékonyságtól a kevés túlsúlyig bármi jöhet. Kövérrel a barátkozás és a párkapcsolat is ki van zárva. Nincsenek is barátaim, de nem emiatt. El sem jutunk a külső kérdésig, de már nem válaszolnak a neten.

173cm/~78kg, csendesebb vagyok, nem szeretek bulikba menni, inkább a barátnőmmel (ha lenne) kettesben szórakoznék, vagy mennék bárhová harmadik személy nélkül, kivéve ha utóbbi is lány. Erdei túrákra, városnézésre bármikor vehető vagyok. Nagyvonalakban ennyi. 22/F.

2013. máj. 6. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!