Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal fiúk! Tudnátok járni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiúk! Tudnátok járni egy duci lánnyal?

Figyelt kérdés

Főleg 17-25 éves srácok válasza érdekel.Kort írjatok,és indokoljatok!

1.Hol van az a határ,amikor már nem járnátok egy lánnyal az alakja miatt?képet is linkelhettek.

2.Ha csak barátkozni akartok,mennyire veszitek figyelembe a külsőt?

És még írjátok le,milyen a ti külsőtök,alakotok,személyiségetek.Az igazat írjátok.köszi:)

2012. dec. 4. 19:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
az is a kerdes resze h kb mi a hatar szerintetek?akivel meg tudnatok jarni.foleg kepeket mutassatok
2012. dec. 4. 19:09
 12/27 anonim ***** válasza:

Van pár kövér barátnőm de nem járnék kövér lánnyal. Olyan 60kg a max nálam.

185 cm vagyok/75kg és 22 éves fiú.

2012. dec. 4. 19:09
 13/27 anonim ***** válasza:
Szia én a 10-es válaszoló vagyok 23F. Itt van egy kép, arról a testalkatról akivel még járnék! [link]
2012. dec. 4. 19:11
 14/27 anonim ***** válasza:

Én 30 vagyok, remélem nem baj ha írok. Már randiztam duci lánnyal, sőt, volt, hogy egyikükkel kb 1 hónapig el is jutottunk, és nem a ducisága volt a probléma. (Illetve nála már egy kicsit az is probléma volt, mert nem bírta el a saját testét, így a szex meglehetősen egyoldalú volt.)

Bár kilót meg ilyeneket nem tudok mondani, de amíg a duci inkább telt és nem határozottan kövér, addig OK.

Ezen a skálán számomra a 25-40% közti csajok néznek ki kimondottan jól, a 20 és lefelé az már... ha úgy adódna, megfektetném, szó se róla, de nem a típusom.

[link]

De amit fentebb írtam, az a nő szerintem a 45-höz volt közelebb.

Nálam az arc meg a személyiség nagyon sokat számít.

Remélem, hasznos volt a válaszod így, életkori határon túl is.

2012. dec. 4. 19:12
 15/27 anonim ***** válasza:
De tudod mit, a legjobb példa rá Christina Aguilera mostani alkata, na azzal még járnék pont a határ, tetszik. Megint a 10-es voltam!
 16/27 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy más kérdés is van:D Szóval én sportos 184 cm/80kg vagyok, ha már kérdezed a külsőm jó, sok lány próbálkozik be nálam, az hogy milyen a személyiségem az kicsit hosszabb téma, minthogy itt leírjam pár mondatban. Duci lánnyal nem járnék és tapasztalataim alapján velem a csajok nem barátkozni akarnak, és hogy őszinte legyek én se velük. Meg szerintem egy férfi és nő között nem lesz soha olyan barátság mint két férfi között, mert teljesen más a két nem, és ez így természetes. 24F
 17/27 anonim ***** válasza:

Na kép is Christina Aguilera-ról: [link]

[link]

2012. dec. 4. 19:15
 18/27 A kérdező kommentje:
azta.en a linkelteknel sokkal vekonyabb vagyok.:-O csak ma lekoverezett valaki.es hat annak tartom magam meg igy is
2012. dec. 4. 19:17
 19/27 A kérdező kommentje:
nem volt meg baratom es ugy erzem emiatt..az onbizalmam is emiatt teljesen eltunt
2012. dec. 4. 19:23
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Namost aki ezt az egész kövérségbizniszt nyomatja, azok nem a férfiak. Van egy pár nagy hangú balfax persze, akik szerint a nőből is a kockahas a menő. De igazából a nőket a nők paráztatják (meg a cégek, akik el akarják adni a sok szarjukat).

A női magazinok, akik úgy írják meg, hogy mi kell a férfinak, hogy igazából sosem kérdezek meg minket - nos, ők a legnagyobb ellenségeitek.

Ez az egész görcsölés és önbizalomhiány, mellműtét, sőt ma már punciplasztika (áááá!!!!) nem a férfiak kedvéért van. Ez a nők szisztematikus paráztatása (egymás által), és mindenféle görcsölés megy, ahelyett, hogy képesek lennétek büszkén és nőiesen elfogadni az alakotokat, amit a normális férfiak úgy imádnak, ahogy a természet megalkotta: puhán, kicsi zsírral (ami nem undorító), széles csípővel.

2012. dec. 4. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!