Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiúk! Tudnátok járni egy duci lánnyal?
Főleg 17-25 éves srácok válasza érdekel.Kort írjatok,és indokoljatok!
1.Hol van az a határ,amikor már nem járnátok egy lánnyal az alakja miatt?képet is linkelhettek.
2.Ha csak barátkozni akartok,mennyire veszitek figyelembe a külsőt?
És még írjátok le,milyen a ti külsőtök,alakotok,személyiségetek.Az igazat írjátok.köszi:)
Van pár kövér barátnőm de nem járnék kövér lánnyal. Olyan 60kg a max nálam.
185 cm vagyok/75kg és 22 éves fiú.
Én 30 vagyok, remélem nem baj ha írok. Már randiztam duci lánnyal, sőt, volt, hogy egyikükkel kb 1 hónapig el is jutottunk, és nem a ducisága volt a probléma. (Illetve nála már egy kicsit az is probléma volt, mert nem bírta el a saját testét, így a szex meglehetősen egyoldalú volt.)
Bár kilót meg ilyeneket nem tudok mondani, de amíg a duci inkább telt és nem határozottan kövér, addig OK.
Ezen a skálán számomra a 25-40% közti csajok néznek ki kimondottan jól, a 20 és lefelé az már... ha úgy adódna, megfektetném, szó se róla, de nem a típusom.
De amit fentebb írtam, az a nő szerintem a 45-höz volt közelebb.
Nálam az arc meg a személyiség nagyon sokat számít.
Remélem, hasznos volt a válaszod így, életkori határon túl is.
Namost aki ezt az egész kövérségbizniszt nyomatja, azok nem a férfiak. Van egy pár nagy hangú balfax persze, akik szerint a nőből is a kockahas a menő. De igazából a nőket a nők paráztatják (meg a cégek, akik el akarják adni a sok szarjukat).
A női magazinok, akik úgy írják meg, hogy mi kell a férfinak, hogy igazából sosem kérdezek meg minket - nos, ők a legnagyobb ellenségeitek.
Ez az egész görcsölés és önbizalomhiány, mellműtét, sőt ma már punciplasztika (áááá!!!!) nem a férfiak kedvéért van. Ez a nők szisztematikus paráztatása (egymás által), és mindenféle görcsölés megy, ahelyett, hogy képesek lennétek büszkén és nőiesen elfogadni az alakotokat, amit a normális férfiak úgy imádnak, ahogy a természet megalkotta: puhán, kicsi zsírral (ami nem undorító), széles csípővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!