Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek valakinek a duci csajok?
Figyelt kérdés
A neten sok helyen olvasom pasik által írt kommentekben meg blogbejegyzésekben stb, hogy bejönnek nekik a telt/dagi csajok, de élőben még egy ilyennel sem találkoztam. Srácok nektek mi számít ducinak? És mi számít szépnek? (súly/testalkat) Én 180 cm magas vagyok és 110 kg. Bár ezt a súlyt soha senki nem nézi ki belőlem. Kíváncsi lennék véleményekre a duci nőkről. Csak légyszi veszekedés ne legyen belőle, tényleg csak kíváncsi vagyok.2012. dec. 16. 20:55
1/18 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem de lehet, hogy van ilyen, nekem mind1 mindenkinek más tetszik.
2/18 anonim válasza:
Nekik biztos, nekem nem.
De havernak elmennek.
Meg ilyenkor ha felvesznek fehér ruhát meg egy répát a szájukba még jól tudnak mutatni hóemberként is.
5/18 anonim válasza:
Az én páromnak a teltebb lányok voltak mindig is a gyengéi.Én is a 100-at nyomom.Kevés pasi van akinek tetszik,de ne add fel!
6/18 anonim válasza:
szerintem fordítsuk meg a kérdést. TE szerinted van olyan srác aki pont egy modell alkatú lány és egy kis dagi lány között sétál el és nem az elsőt bámulja meg? De amugy van az a mondás, h külső megfog belső megtart, ugyhogy az alkat nem minden!
7/18 A kérdező kommentje:
Igen szerintem van olyan.
2012. dec. 16. 21:22
8/18 anonim válasza:
Nekem konkrétan nem, de több ismerösöm van aki imádja őket.
Van több olyan ismerösöm akinek a nő 100 kg-nál kezdődik! Nem vicc!
Ne add fel és ne keseredj el!
9/18 A kérdező kommentje:
Igazából nem vagyok nagyon elkeseredve. Csak azárt írtam ki a kérdést mert mélységesen elítélem ezt a mai állapotot hogy aki duci már nem lehet szép. Utálom a Norbi update vacakokat, utálom a fogyasztószereket és utálom hogy a média folyton a karcsúságot sulykolja és sokan azért esnek depresszióba vagy akarnak öngyilkosok lenni mert nem olyanok mint az elfogadott átlag, amilyen mindenki akar lenni. :/
2012. dec. 16. 21:26
10/18 anonim válasza:
figyelj küldött már itt egy majdnem ilyen súlyú csak 10 kilóval kisebb lány magáról egy képet, és a puszta ruhás látványtól felállt a farkam :D
De van olyan ismerősöm akinek kilóg a hája a pólója alól, nah róla nem vagyok ilyen pozitav véleménnyel, meg sem merném kérdezni hány kiló de am jó fej :D
f19
küldj egy képet xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!