Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó, ha valakinek duci/mackós párja van?
Figyelt kérdés
...Önbizalomnövelést lééégyszi :D
Komolyra fordítva a szót :) Tényleg érdekelne, hogy akiknek a ducik jönnek be - MIÉRT?
Lányok és fiúk válaszai is érdekelnek.
-----------------------------------------
Kezdem én :) Nekem azért jönnek be a duci pasik, mert sokukból árad a kedvesség és sokkal jobban érzem magam a közelükben (biztonságban). Meg olyan jó hozzájuk bújni. Kis párnásak :P
Az én párom normál testalkatú. Jó hozzábújni és a biztonságérzet is megvan. Nekem nem jönnek be a kövér pasik. Bárhogy próbáljuk szépíteni, a kövérség önmagunkkal szembeni igénytelenséget jelent (tisztelet a kivételeknek, akik betegség miatt híztak meg, nem a lustaságuk és a zabálás miatt). Én meg nem szeretem az igénytelen embereket. Félreértés ne essék, nem vagyok anoreiás és nem is az a típus jön be. A "normálisba" nagyon sok minden belefér.
2010. nov. 15. 11:04
2/13 anonim válasza:
ha elfogy az olaj, mindig lehet belőle egy kis zsírt nyerni a sültkrumplihoz. :D
2010. nov. 15. 11:08
3/13 anonim válasza:
mert kevesebb az esély rá h meg tud csalni >:D
2010. nov. 15. 11:11
4/13 anonim válasza:
Mert nőiesebbnek, vékonyabbnak érzem magam mellettük és nem kell tökéletesnek lennem, mivel ők sem azok.És igen, általában kedvesebbek, aranyosabbak és nekem férfiasabbak, mint a kockahasú pasik.És nem az elhízott 150kg-os pasikról kérdeztél gondolom, hanem az aranyos macis-pocis férfiakról.
2010. nov. 15. 11:13
5/13 anonim válasza:
Szerintem meg köze sincs az igénytelenséghez a kövérségnek.
Média ontja magából ezt a gyökérséget, mert fitnessz cuccoknak kell a bevétel és a Norbi rudit is el kell adni valahogy.
A mackós pasi egyébként sem egyenlő a kövér pasival. Teszem azt egy 180 centis pasi 90-95 kilósan még nem kövér és simán lehet sportos, én az ilyenekre mondom, hogy mackós.
A szépség meg relatív. Sok csaj rosszul van a vézna, szőrtelen kis fiúcskáktól, sok csaj pedig a szőrös, pókhasú pasiktól kap frászt.
Szerintem a mackós, izmos, szőrösebb pasik kívánatosabbak. Ráadásul elbírják a hétvégi teszkós cekkert. :)
2010. nov. 15. 11:14
6/13 anonim válasza:
mert le lehet döfni, mint egy disznót! >:))
2010. nov. 15. 11:18
7/13 anonim válasza:
Hát szerintem nem jó...eleinte nekem is tetszettek, aztán összejöttem egyel, és vele voltam négy évig, csak végül elegem lett belőle, hogy folyton agyvérzést akar kapni szex közben, és minden csupa víz lesz tőle.:-) Nem hiszem, hogy még egyszer bevállalnám.
2010. nov. 15. 12:12
8/13 anonim válasza:
Túlsúly, magas koleszterin, kevés mozgás és az együtt eltöltött idő elintézi, hogy húsz év múlva nem mackósnak, hanem igénytelen büdös disznónak tartsd, akinek lóg a szőr az orrából, füléből és a sörét fogva pörköltszaftos trikóban nézi a meccset nagyokat fingdosva.
2010. nov. 15. 13:08
9/13 anonim válasza:
Előző:-)))))
2010. nov. 15. 13:45
10/13 Galambos Tarzan válasza:
Mindenki az 50 kilós kis Emos patkányokra hajt. Hell yeah!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!