Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek valakinek a duci csajok?
A nagydarab, kövér pasiknak valószínűleg igen, legalábbis egy egészséges lelkű ember a hozzá hasonló testtömegűhöz vonzódik.
Ismerek olyan lányokat, akik hozzád hasonló alkatúak és nagyon nehezen találnak párt, mert tényleg több akinek nem tetszenek, mint akinek igen. Viszont a súly önmagában még nem határoz meg mindent, ha ápolt vagy, szép az arcod, biztosan találsz olyat, aki elfogad és tetszeni fogsz neki.
Én 100kg alatti lányokkal eleve nem is kezdek.
Szóval ez teljesen egyénfüggő.Szerintem a vékony lányokban semmi szép nincs, egy széles csípő vagy egy nagy popsi sokkal többet ér.
18/f
Amennyiben az általad írt paraméterek valósak, és egy szép arc is társul hozzá... minden bizonnyal gyönyörű lehetsz... :)
A magasság is jó, a testsúly is...
Ha nem találkoztál olyannal akiknek ez tetszik, rossz helyeken jársz... :)
Én is duci vagyok, kb mint te csak én 160 cm körül vagyok. Én is nehezen találok magamnak párt, mivel nem a fővárosban lakom, de ismered a mondást: A remény hal meg utoljára
Szóval ne add fel, szerintem fogsz találni magadnak valakit, ilyen súllyal is! :D
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!