Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van köze a médiához ahhoz szerintetek, hogy ma nem szeretik a duci pasikat, csajokat?
Engem azért vonzanak jobban a vékony csajok,mert a legtöbb tesz azért hogy vékony legyen.Sok duci viszont lusta sportolni,nem fűlik a foga diétázni,aztán sír hogy nem ő kell a jópasinak...
16/F
Ez tényleg így van, de azért van ellenpélda is. Ha például belenézel a Big Bang Theory-ba, ott Penny egyáltalán nem vékony, van melle, feneke, stb. Az már más kérdés, hogy láthatóan "jól karban tartja magát", mert nincs hasa, nem plöttyedt, az meg bárkitől elvárható. Az meg nem a média hibája, ha valaki nem ad magára.
Én sem vagyok modellalkat, de soha nem volt gondolom a srácokkal.:) Szóval azért szerintem nincs annyira "átmosva" az emberek agya... Csak ezt sokan szeretnék elhinni, mert ezáltal hibáztathatják a médiát a saját lustaságuk helyett.:)
A vékony alakhoz sok pénz kell? A futás ingyen van,ha nem eszel összevissza még spórolhatsz is..
Kifogást találni könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!