Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tart szeretőt? És, hogy tud elszámolni a bűntudatával?
Figyelt kérdés
Véleményt csak azoktól akik voltak vagy vannak ilyen helyzetbe.(AKIK SZERETŐT TARTANAK)Nemet és kort is legyetek szívesek.
köszi
2009. aug. 24. 17:40
21/25 anonim válasza:
Ugyan már... Ha valaki tudja magáról, hogy becsületes és erős jellem, akkor nem kell ilyesmitől tartania.
22/25 anonim válasza:
Régebben volt egy majdnem 3 éves távkapcsolatom.Sajnos nem tudtunk sokat találkozni a barátommal, ezért néha titokban a testvérem egyik haverjával töltöttem az éjszakát...Rettentő bűntudatom volt egy ideig, aztán kiderült a barátomról néhány érdekes dolog.Pl még néhány barátnő, egy éjszakás kalandok, stb. Utána már csak azt bántam, hogy annyira rosszul éreztem magam amikor azt tettem vele...20L
23/25 anonim válasza:
Szerintem beszélj a barátoddal és ha nem javul a helyzet, akkor hagyd el. L/21 / csak mert nekem is van egy "szeretőm" és iszonyúan megszerettem és azért ős is engem, szóval ez megy egy darabig, de ha már érzelmek isvannak, akkor választás is lesz vagy előbb, vagy utóbb!!!
24/25 anonim válasza:
Hidd el előbb vagy utóbb úgyis beleszeretsz a szeretődbe.TAPASZTALAT!Sajnos én is így vagyok,mint te.A párom nem foglalkozik velem,bunkó,és ráadásul iszik is.És ennek ellenére valahogy mégis kötődöm hozzá,nem bírom otthagyni.De a szeretőmbe vagyok szerelmes.És hát a vele töltött órák éltetnek.De komolyan.Bűntudat?Már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!